Oglasio se Zoran nakon očeve SAHRANE: Otkrio zašto majka Zorica nije došla, pa pomenuo malu Janu (FOTO)

Poslednjem ispraćaju svog dede nije prisustvovala ni Zoranova ćerka Jana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vladimir Marjanović (68), otac Zorana Marjanovića (41) koji je optužen da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanovic (33), sahranjen je danas na groblju Zbeg.

Sahrani nisu prisustvovali Vladimirova supruga, kao ni rodbina Jelene Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči 2016. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NIJE SAHRANJEN NA ISTOJ PARCELI SA SNAJOM

Vladimir Marjanović, Jelenin svekar, sahranjen je na drugoj parceli u odnosu na svoju snaju Jelenu, čiji je grob na drugoj strani groblja Zbeg, a koja je podsetimo zverski ubijena u naselju Crvenka u Borči 2016.godine.

VLADIMIROVA SUPRUGA NIJE SVESNA

Sahrani je pristustvoalo oko 30-ak prijatelja, članovi prorodice i prijatelja tekstopisca i kompozitora iz Borče. Vladimirova supruga nije došla, a Zoran Marjanović je za Objektiv izjavio da ona nije svesna svega što se desilo, takođe da je ona nepokretna i da je imala dva moždana udara i pati od alchajmerove bolesti.

ĆERKA SAZNALA OD PSIHOLOGA ZA SMRT DEDE

Poslednjem ispraćaju svog dede nije prisustvovala ni Zoranova ćerka Jana, koja se prema rečima Zorana nalazi u školi.

– Njoj je u pirsustvu psihologa rečeno da joj je deda umro i ona je to prihvatila – rekao je Zoran Marjanović za naš list.

Zoran je stoički podneo sahranu, ali je posle za Objektiv otkrio da im je Vladimir bio oslonac porodice i da ih je učio pravim vrednostima. Nakon sahrane nisu svraćali na grob Jeleni koji se nalazi na drugoj parceli jer kako su nam rekli ovde su takvi običaji.

PIŠE: DANICA ĆURUVIJA

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar