Zajedno na crvenom tepihu: Latino zavodnik PREVARIO suprugu sa preko 80 žena, ona mu sve OPROSTILA

Skandali su drmali su tamošnju štampu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Najpoznatiji i najprivlačniji amerikanac, glumac Vilijam Levi vara suprugu na svakom koraku, a kako se navodi prevario ju je sa 80 žena, ipak izgleda da to njoj ne smeta, te se zajedno sa njim pojavila na cvenom tepihu.

Poznati glumac kubanskog porekla, Vilijam Levi, nedavno se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Elizabet Gutijerez sa kojom je od 2003.godine u braku i tako iznenadio prisutne i svu javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom prethodnih godina njegove karijere i pojavljivanja u javnosti, otkrivene su brojne afere sa koleginicama, između ostalog i sa Himenom Navaret i Žaklin Brakamontes, zbog koje je čak Levi bio na pragu razvoda. Ipak, sve je to ”puklo” kada su one izašle i javno govorile o aferi sa glumcem, a on sve oštro demantovao. VIlijam je bio optužen i za navodno podvođenje maloletnice, ali je ubrzo optužba povučena.

Najnoviji skandal jeste sa Barbarom Lopez, koja ga je koštala zamalo braka.

Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što sve želi da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece – rekao je izvor za strane medije i dodao da je Levi prevario suprugu sa više od 80 žena.

Nakon tog skandala i afere, pričalo se da je njegovom braku definitivno došao kraj i da je njegova supruga odlučila da stavi tačku na njihovu priču, ipak, izgleda da su uspelida nađu način da prebrode probleme i nastave sa svojom ljubavnom pričom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar