Glamurozna jesen u Vrnjačkoj Banji: Održano “Veče stila, mode i glamura” u hotelu Tonanti (VIDEO)

Direktor hotela Tonanti Aleksandar Gvozdić istakao je važnost održavanja manifestacija ovakvog karaktera u cilju promocije turističke ponude i potencijala Vrnjačke Banje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Peto po redu “Veče stila, mode i glamura” održano je u hotelu Tonanti, u Vrnjačkoj Banji. Događaj su obeležile modne revije Biljane Tipsarević i niškog modnog brenda Dušan Stil.

Tokom glamurozne večeri dodeljene su i nagrade laureatima. Za “Modni brend godine”, nagradu je dobila manekenka Ivana Bataković za brend “AASHA”. Suzana Mančić dobila je nagradu u kategoriji “Jedinstveni modni stil”, dok je za ekskluzivni dizajn nameštaja nagradu dobio “Voodline design”. Ivana Jordan proglašena je za modnu pop divu godine. Marija Petrović sa televizije Hype dobila je nagradu za modnu emisiju, Dušan Petrović za modnog fotografa godine. Biljana Tipsarević proglašena je za modnu dizajnerku godine, Danijela Komatović za umetnicu godine, a brend “Little Nest” za medicinsku uniformu godine i “MB contur” za dizajn trenerki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Obraćajući se laureatima i gostima, direktor hotela Tonanti Aleksandar Gvozdić istakao je važnost održavanja manifestacija ovakvog karaktera u cilju promocije turističke ponude i potencijala Vrnjačke Banje.

Tom prilikom Gvozdić je rekao da mu je izuzetno drago da manifestacija sa sobom nosi i poruku solidarnosti i humanosti budući da je tokom večeri prikupljan prilog za lečenje male Vanje u organizaciji fondacije Humanist. Tokom večeri predstavnicima fondacije, Gvozdić je uručio dres Milice Dabović, od čije aukcijske prodaje će iznos biti doniran u humanitarne svrhe.

Ovo je samo jedan u nizu događaja kojom je hotel Tonanti pozicionirao Vrnjačku Banju kao centar dešavanja javnog života u zemlji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar