U PANICI! Šolaku sada smeta i ugovor Telekoma sa Poštom Srbije: Korisnici dobijaju, tajkun gubi!

Dok je Pošta Srbije dugi niz godina zanemarivala usluge interneta i televizije, Telekom je ušao u ciklus snažne ekspanzije, poput ulaganja u najkvalitetnije sadržaje i optički internet, od čega će i novi korisnici imati opipljivu korist

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: United Group

Junajted medija, kompanija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, poznata po neplaćanju poreza u Srbiji i iznošenju stotina miliona evra prihoda iz zemlje, pokrenula je novu kampanju protiv Telekoma Srbija!

Šolakov hibridni rat protiv Telekoma zapravo bez prestanka traje već dve godine, otkako je aktuelni generalni direktor Vladimir Lučić pokrenuo snažnu transformaciju ovog državnog privrednog giganta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovog puta, navodni “nezavisni” i “objektivni” mediji Nova S, N1 i list Danas, a zapravo tajkunski mediji pod punom Šolakovom kontrolom, uzeli su na zub i Telekom i Javno preduzeće Pošta Srbije, zbog ugovora o preuzimanju operatera “Pošta net”.

U seriji priloga ovi mediji tvrde da su korisnici “Pošta net” praktično oštećeni jer će od sada koristiti usluge Telekoma, da u skladu sa zakonom nisu obavešteni o promeni operatera i da će neko sada da zloupotrebljava njihove privatne podatke. A ništa nije dalje od istine!

Prelaskom na sistem Telekoma doskorašnji korisnici “Pošta net” dobiće najbrži optički internet koji postoji na srpskom tržištu, dobiće pristup uslugama digitalne televizije i desetinama TV kanala koji su u vlasništvu novog operatera ili imaju ekskluzivne ugovore sa njim.

Dok je JP Pošta Srbije dugi niz godina zanemarivalo usluge interneta i televizije, Telekom je ušao u ciklus snažne ekspanzije, poput ulaganja u najkvalitetnije i najpopularnije serijske i sportske sadržaje, od čega će i novi korisnici imati veliku opipljivu korist.

Takođe, ono što tajkunski mediji ili stavljaju u drugi plan ili potpuno zanemaruju jeste da ni jedan korisnik “Pošta net” nije podneo žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka, i to po zvaničnoj izjavi samog poverenika Milana Marinovića!

Ne manje važno, a u skladu sa Zakonom, “Pošta” je obavestila svoje korisnike o vlasničkom preuzimanju od strane Telekoma i, naravno, nikome nije palo na pamet da zbog toga raskine ugovor i pređe kod nekog drugog operatera.

Podsetimo, Junajted grupa, krovna kompanija Dragana Šolaka pod čijom kapom je i Junajted medija, beleži ogromne gubitke u poslovanju i trenutno je zadužena za astronomskih 4,3 milijarde evra!

Svoje poslovne promašaje, pre svega potpuno neracionalne investicije i gubljenje nekih od najvažnijih sportskih sadržaja – od NBA lige preko španskog fudbala do engleske Premijer lige od sledeće sezone – Junajted grupa pokušava da “opravda” besomučnim napadima na Republiku Srbiju i permanentnom kampanjom protiv državnog Telekoma, gde je svaka sitnica, ma koliko besmislena, povod za nove napade, za laži i podmetanja, dok im je stvarni interes korisnika potpuno nebitan.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar