“Ovo je jezivo, mi smo Indijanci, Kokoškova su oterali”: Legenda srpske košarke zapanjena izborom Pešića!

- Meni je nepojmljivo da mi u 2021. godini dovodimo čoveka starijeg od 65 godina - kaže Savanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic

Bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović nimalo nije zadovoljan imenovanjem Svetislava Pešiča za novog selektora “Orlova”.

Pešić (72) se vratio na klupu reprezentacije Srbije nakon što je pre nekoliko nedelja saradnja završena sa Igorom Kokoškovim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako u velikom delu naše zemlje vlada euforija zbog Karijevog povratka, Duško Savanović uopšte ne deli takvo mišljenje, što je otkrio u intervjuu za portal Republika.

– Pešić je dokazan trener kako na srpskoj i jugoslovenskoj, tako i na evropskoj i svetskoj sceni. On je stari vuk i iz njegovog ugla nalazi se u najboljim godinama, jer više ne mora da juri neku klupsku karijeru. Očekujem da bi mogao da posloži stvari i napravi rezultat. Sa druge strane, meni je nepojmljivo da mi u 2021. godini dovodimo čoveka (starijeg, prim.aut.) od 65. godina na mesto selektora, ja ne znam da li se mi lažemo da smo zemlja košarke. Ne morate da se složite sa mnom, ali ovo je jezivo. Ej, ljudi, mi smo Indijanci kao nacija. Mi zovemo čoveka od 65 godina da nam donese rezultat, kako šansu nikome ne damo više od šest meseci ili godinu dana? Došao Kokoškov, oteran, nije zadovoljio. Stvarno ne znam šta mi jurimo – rekao je Savanović.

Bonus video:

 

 



Izvor: Objektiv.rs, Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar