Danas pravo prolećno VREME: Maksimalna temperatura do 24 stepena, evo kakav nam vikend predstoji

U Beogradu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i prijatno vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Hladno jutro, po kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano vreme sa prijatnom temperaturom, malo iznad 20 stepeni, očekuje nas danas. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren jugoistočni vetar, a u južnom Banatu pojačan.

U ostalim krajevima vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2 do 10 stepeni, a maksimalna od 20 u Negotinu i Dimitrovgradu do 24 stepena u Loznici. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22 časa od 8 do 14 stepeni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i prijatno vreme. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 22°C. Uveče vedro, a temperatura u 22h oko 14°C.

U Nišu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i prijatno vreme. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region očekuje vrlo hladno jutro, ponegde sa maglom, a tokom dana sunčano sa prijatnom temperaturom, malo iznad 20°C. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 22°C do 23°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i oko 18°C.

U Vojvodini jutro hladno, a tokom dana sunčano sa prijatnom temperaturom, malo iznad 20°C. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 22°C do 23°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 10°C do 12°C.

U Novom Sadu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i prijatno toplo vreme. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 23°C.

U Subotici nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i prijatno vreme. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C.

Vreme narednih dana
U nedelju nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i još toplije nego u subotu. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren jugoistočni vetar, u južnom Banatu pojačan. U ostalim krajevima vetar slabiji istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3 do 12 stepeni, a maksimalna od 22 do 26 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano i toplo. U pomoravlju i podunavlju vetrovito uz umeren do pojačan jugoistočni vetar. U utorak takođe toplo i vetrovito, ali uz umereno naoblačenje i par stepeni nižu temperaturu u odnosu na ponedeljak. U sredu i četvrtak postepeno svežije i oblačnije sa kišom povremeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar