Čendler iz “Prijatelja” nikad GORE nije izgledao: Slučajno uslikan, a fanovi ostali ZAPREPAŠĆENI (FOTO)

Prvi put viđen posle okupljanja glumaca iz serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Celebrities attend the premiere of 'The Circle' held at the Borough of Manhattan Community College during the 2017 Tribeca Film Festival in New York City, New York, USA. Pictured: Matthew Perry, Image: 330394952, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line:
Foto: Johns PKI / Splash / Profimedia

Metju Peri na žalost već odavno ne liči na momka koji nam je doneo jednog od najvoljenijih komičnih likova, Čendlera iz mega popularne serije “Prijatelji“. Već negde krajem emitovanja sitkoma postalo je jasno da se bori sa zavisnošću od alkohola o kojoj je i otvoreno pričao, a čini se da je i dalje u problemu.

Kada se sredinom ove godine ekipa iz “Prijatelja” ponovo okupila za specijalnu emisiju najviše se komentarisalo kako izgleda i ponaša se upravo Metju Peri. Prošlo je četiri meseca od toga i tek sada je glumac prvi put viđen i to u prilično lošem izdanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njega su paparaci uslikali kada je u Los Anđelesa izašao po kafu. Nosio je vrećastu majicu i šorts i palio cigaru za cigarom. Naravno, svi imamo momente kad nismo u najboljoj formi, ali natečeno lice sa izraženim podočnjacima ni malo ne upućuju na to da je Peri skroz ok.

 

 

I kada je pre četiri meseca emitovan spacijal “Prijatelja” Čendler, odnosno Metju Peri je bio onaj o kom se najviše komentarisalo. Naravno da su se svi posle dvadesetak godina promenili, ali su fanovi ostali zabrinuti zbog Perija koji je u jednom od intervjua pred premijeru te specijalne epizode izgledao potpuno pogubljeno. U jednom trenutku zamuckivao, često pričao nerazgovetno i generalno izgledao dezorijentisano.

On je to posle objasnio time da je pre intervjua imao operaciju zuba.

Slavni glumac se tokom jednog perioda snimanja “Prijatelja” borio sa zavisnošću od alkohola, a priznao je i da ne može da se seti detalja tokom 3 godine snimanja jer je u tom periodu bio “malo izvan sebe”.

– Odgovor bi bio da se ne sećam tri godine snimanja, tako da u obzir ne dolazi nijedna od epizoda snimljenih u tom periodu. Bio sam malo izvan sebe između treće i šeste sezone – rekao je u intervjuu za BBC.

Zavisnost je kako kaže sada iza njega, ali je piće i te kako ostavilo ožiljke na dobrom, starom Čendleru.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Noizz

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar