“Nije mu bilo do ŠVRLJANJA sa pevačicama, hodao je na ŠTAKAMA”: Majka Darka Lazića o njegovoj aferi

Povodom priča da je prevario trudnu Marinu Gagić, oglasila se i pevačeva majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je pevačica Olivera Matijević izjavila da ju je Darko Lazić zvao u hotel, dok je njegova verenica Marina Gagić bila trudna, oglasila se folkerova majka Branka Lazić.

Naime, kako Branka tvrdi, njen sin je u tom periodu još bio na štakama i oporavljao se od stravične saobraćajke, te je sigurna da mu tada nije bilo do švrljanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nemam pojma ko je ta Olivera. Nisam za nju nikad čula. To što se piše da je on nju hteo da vodi u hotel, dok je Marina bila trudna je prosto nemoguće. Znam kakav je bio prema Marini kada je bila trudna, radovao se toliko bebi… Pa on je tada još bio na štakama, oporavljao se od nezgode koju je imao. To su nebuloze. Sigurno je da mu nije bilo do švrljanja sa pevačicama – rekla je Lazićeva majka i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim snajkama, sadašnjom Darkovom devojkom Barbarom, ali i da li redovno viđa unučiće Alekseja i Lorenu.

Foto: Printscreen/Instagram @darkolazicofficial

– Barbara mi još nije snajka. Videćemo da li će biti. To je Darkova stvar, ja sve svoje snajke volim. Volim i bivše i sadašnje snajke, meni nisu ništa uradile. Ni ja njima, ni one meni. Ne bih mogla da kažem koja mi je omiljena. Podjednako su mi sve drage. Marinu sam videla prošle nedelje kad je dovodila Alekseja kod nas. Imamo korektan odnos, redovno viđamo dete. Lorenu nismo videli mesec dana, otkad je krenula u školu… – kaže Branka za Pink.rs i dodaje:

– Darko me obilazi, viđamo se… Nije baš često tu, ali dolazi.- zaključila je ona.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar