Drogirao me je, a onda silovao: Potresna ispovest velike šampionke – htela je čak i da se ubije!

- Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje telo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba - jada se u autobiografiji Kristijeva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andy Hooper/dmg media/Profimedia

Jedna od čuvenih šampionki u brzom klizanju Elis Kristi otkrila je u autobiografiji stravične detalje. Ona je u potresnoj ispovesti pod naslovom “Otpornost“ prvi put progovorila o silovanju koje je preživela kada je imala 19 godina.

– Drogirao me je i silovao nepoznat momak. Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje telo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da odem, ali jednostavno nisam mogla da bežim. Padala sam. Čak i kad sam potpuno pijana nikada nisam osetila tako nešto. Koliko god da sam se trudila nisam mogla da pobegnem od tog momka – otkrila je Elis u autobiografiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Drogom ju je omamio, zato nije uspela da objasni taksisti da je u opasnosti i da traži pomoć.

– Kad god sam pala, on je trčao za mnom, vukao me je i podizao, a na kraju me je smestio u taksi. Sećam se da sam kroz maglu rekla taksisti da me nikako ne vozi kod ovog momka kući, već kod mene. Ali je silovatelj rekao taksisti da sam mu devojka i da sam pijana.

Objasnila je i zašto nije prijavila silovanje tvrdeći da “nije bila prebijena i ostavljena da umre“.

– Na kraju putovanja taksijem odveo me je kući. Videla sam da će da me seksualno napastvuje i ponavljala sam: “Ne, ne“. Osećala sam se posramljeno, a sada znam da je to bilo potpuno pogrešno.

Elis je pre dve godine pokušala čak i da se ubije, a kako ističe od tog trenutka slavi svaki dan slavi život. Trenutno trenira za Zimske olimpijske igre 2022. godine gde želi da osvoji medalju. Inače, kako bi preživela, radila je kao dostavljačica pica.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar