SRAMOTNOM ponašanju dela opozicije nema kraja! Lutovac poručuje: “Treba Vučiću psovati majku svaki dan”

Lutovac se oglasio na svom Tviter profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sramotnom ponašanju dela opozicije ne nazire se kraj.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac podržao je na svom Tviter nalogu sramno ponašanje autora emisije “Dobar, loš, zao”, koji je na televiziji Nova S, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marka Vidojkovića koji je psovao majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i time zgrozio javnost u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle svega što je Vučić izgovorio, ostao je utisak da je Vidojković ostao nedorečen – napisao je Lutovac aludirajući na to da je trebalo još da psuje predsednika Srbije i njegovu porodicu.

foto: pritnscreen

Podsetimo, Marko Vidojković psovao je majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ponovo je zgrozio javnost u Srbiji. Naime, on je sa oduševljenjem je reagovao na predlog da dovede ratnog zločinca Nasera Orića u svoju emisiju!

Vidojković je u emisiji pročitao tvit u kojem jedan od gledalaca zamera zbog izbora gostiju i poručio mu ironično da očekuju da ugoste i koljača Orića. Voditelj je na to oduševljeno odgovorio: “Dobra ideja”, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (16)

  1. Sve sama beogradska "intelektualna elita" a kočijaši imaju lepše manire od njih. Neka ih, platiće to oni na izborima jer svaki ovakav nihov gest i izjava samo još više uverava ljude da su oni obična lopovska banda koja bi silom do vlasti i prilike da ponovo pljačkaju državu.

    Odgovori
  2. Narode ovaj miloMilanov je bio Nas ambasador u Podgorici...da je bio naCetinje verovatno bi se pridruzio Cancicu ...

    Odgovori
  3. Gospodine Lutovac zašto samo psovati mater, javno preko TV-a, predsedniku Vučiću ? Jesu li majke opozicionih lidera, pa i vaša majka na poštedi ? Ili su oslobođene od psovanja jer su vas nevaspitane debile okotile ?

    Odgovori

Ostavite komentar