Objavila da joj je ćerka nestala, pa saznala užasne vesti: Ova istina ju je dokrajčila

Gotovo svi koji je poznaju ubeđeni su da nije reč o samoubistvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Dvadesetjednogodišnja devojka Šeridan Val sa Floride, koja je prošle nedelje krenula ocu u posetu u Južnu Karolinu, nestala je i danima se ništa nije znalo o njoj, a njeno telo je kasnije pronađeno nedaleko od vatrogasne stanice, oko 50 kilometara od mesta nestanka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što joj se ćerka čitav dan nije javljala, njena majka Keli Dearment Val objavila je na Fejsbuku apel za pomoć u pronalaženju devojke.

– Molim vas, pomozite mi da pronađem ćerku. Poslednji put je viđena nedaleko od Mirtl Biča. Nismo se čuli čitav dan sa njom od juče, a ne javlja se na telefon. Možda je krenula nazad ka Floridi. Obavestite me ukoliko je neko vidi. U suprotnom, pomolite se sa mnom da se bezbedno vrati kući – napisala je zabrinuta majka.

Na žalost, Šeridan se nije vratila… Njeno beživotno telo pronađeno je krajem septembra iza vatrogasne stanice u Južnoj karolini, na oko 50 kilometara od Mirtl Biča, gde je poslednji put viđena.

Foto: Instagram

Niko ne zna šta je tačan uzrok smrti, a policija tek treba da utvrdi šta joj se dogodilo i da li su na njenom telu vidljivi tragovi nasilja.

Porodica i roditelji su skrhani od bola, a rođaci i prijatelji 21-godišnjakinje prikupljaju pomoć za njenu sahranu i do sada je prikupljeno oko 5.000 dolara.

Prijatelji je opisuju kao vedru, pametnu i druželjubivu osobu koja je volela modu i muziku.

Niko nema predstavu šta je moglo da joj se dogodi, a gotovo su svi sigurni da nije digla ruku na sebe, niti da bi ikad to uradila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

Ostavite komentar