Majka ostala na ulici sa ČETVORO DECE: Građani nude pomoć, a za sve je kriva užasna greška

Da je slučajni prolaznik nije upozorio, svašta bi moglo da se desi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Kerry Miller

Keri Miler (30) iz Lidsa ostala je bez krova nad glavom nakon što je sopstvenim očima gledala kako joj je izgorela kuća u kojoj je živela sa partnerom, četvoro dece i kućnim ljubimcem francuskim buldogom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Razlog požara bio je veš koji je Keri ostavila da se suši, dok je ona obavljala druge kućne poslove, a u tom momentu, mašina za sušenje veša koja je bila u pomoćnom objektu eksplodirala je i zahvatila čitavu kuću.

Keri nije ni primetila da gori kuća, a upozorio ju je vozač koji je prolazio njenom ulicom i koji je trubio kada je ugeldao vatru.

Nakon što je videla šta se desilo, zgrabila je svog 18-mesečnog sina, kao i psa i istrčala napolje.

Partner i još troje dece srećom nisu bili kod kuće.

Ilustracija, Photo: Shutterstock

Požar je ubrzo probio na ostale delove kuće, vatrogasci su ubrzo došli, ali dom Keri Miler već je bio neodbranjiv i sada tamo ne može da se živi.

– Tog jutra sam uključila mašinu za sušenje veša dok sam radila druge kućne stvari, a moj mali sin bio je uspavaćoj sobi. Oko 10.30 vozač je uočio plamen koji je izbijao iza kuće i trubio mi je kako bi me upozorio na opasnost. Kada sam videla da gori kuća, potrčala sam i izvukla sina i psa napolje. Druga deca su bila u školi. Srećom, niko nije povređen, ali smo postali beskućnici – kroz plač je rekla Keri za britanski San.

Rečeno joj je da će biti potrebno skoro godinu dana da se kuća sredi i vrati u stanje za život. Za tovreme, prijatelji su organizovali apel za prikupljanje novca za pomoć kako bi se što pre krenulo sa rekonstrukcijom i kako bi šestočlana porodica imala gde da živi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar