“Iz mog primera vidite da NIKO nije bezbedan”: Džoni Dep i dalje u SUKOBU sa bivšom

Bez obzira što je sud presudio u njegovu korist, senka na karijeru Džonija Depa je svakako bačena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
HUGO PHILPOTT / UPI / Profimedia

Dep je dobio počasnu nagradu za dosadašnji rad i karijeru na prestižnom španskom festivalu u San Sebastijanu. Dok je primao nagradu, osvrnuo se na glavnu temu oko koje mu se vrti život u poslednjih nekoliko godina.

– To je veoma složena situacija, ova kultura otkazivanja i ogromna žurba sa presuđivanjem pre nego što sud kaže svoje, unazađuje ceo svet. Toliko je sve izmaklo kontroli da vas uveravam da niko nije siguran. Niko od vas, sve dok je neko voljan reći jednu stvar protv vas – odgovorio je 58-godišnji glumac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da podsetimo, Džoni Dep je u novembru prošle godine proglašen krivim za zlostavljanje bivše žene Amber Herd. Na ovu presudu uložio je prigovor i izneo nove dokaze, pa se nakon 10 meseci ispostavilo da glumac ipak nije kriv. Dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici.

Udruženja za ženska prava su ujedinjena u borbi protiv samog festivala. Izjavile su da: ako se počinilac slavi, dopuštajući mu da nastavi da postiže javne uspehe, sugeriše se da je i zlostavljane prihvatljivo i da nije važno.

Džoni Dep i Amber Herd FOTO: Profimedia

Predstavnici festivala su ipak odgovorili da je sud rekao svoje, i da ne postoje nikakve pravne ni moralne začkoljice zbog kojih oni ne mogu da odlikuju Depa i njegovu karijeru. Očigledno je, ono što smo i ranije znali, da su u Evropi na ovakve slučajeve posmatra dosta blaže nego u Americi.

Dep u Americi je i pored dobrog rezultata na sudu izgubio nekoliko uloga i filmskih franšiza, dok na našem kontinentu, nakon dobijanja nagrade u Španiji, Dep se pojavio kao uvažen gost u Češkoj ovog leta na festivalu u Karlovim Varima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Noizz

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar