Srpski političar izvršio SAMOUBISTVO na Ceraku: Presudio sebi pred decom, supruga otkrila RAZLOG?

U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu je sa Nenadom bilo i dvoje od troje njegove dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Facebook

Stanovnici Ulice jasenova u beogradskom naselju Cerak odavno su se navikli da se ispred solitera u kojima žive nalaze jake snage policije. Razlog je činjenica da je u tim soliterima odrastao svedok-saradnik u optužnici protiv Veljka Belivuka Bojan Hrvatin.

Nažalost, ovaj put stanovnici ovog dela Ceraka videli su policijske automobile i kola Hitne pomoći zbog toga što im je nastradao jedan od omiljenih komšija. Nenad Ristić (43), jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke, nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica i kandidat za narodnog poslanika, skočio je sa šestog sprata zgrade.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DECA GLEDALA UŽAS

U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu je sa Nenadom bilo i dvoje od troje njegove dece. Potresena supruga Mirjana grcala je u suzama kada je shvatila šta se dogodilo njenom suprugu.

– Jutros je sve delovalo normalno. Nismo se svađali, nismo imali nekih problema kao porodica… – jedva je sastavljala rečenice Mirjana.

Zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez, ona samo naslućuje.

– Finansije. Proklete pare… Ne mogu da pričam. Izvinite… – rekla je ova majka troje dece.

Prema rečima ljudi iz Nenadovog komšiluka, on je radio za jednu privatnu apoteku. U zvaničnim podacima objavljenim na izbornim listama Srpske radikalne stranke navodi se da je bio preduzetnik.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE VESTI I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 24. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Не разумем оне који на овај начин мисле да је једини излаз а у ствари су кукавице и саможиви. Овим чином је направио или ти наудио свим својим ближњима а нарочито деци на коју верујем није ни мислио. Разлог је овом уједно што или није имао пријатеље а и са женом и децом није делио мишљење.

    Odgovori

Ostavite komentar