Posle DEVET meseci tuge, u domu Tihomira Arsića SMEH: Evo i kojim povodom (FOTO)

Udovica Tihmora Arsića, Jelena Arsić, nakon devet meseci teškog perioda i tuge, konačno ima razloga za sreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Ćerka pokojnog Tihomira Arsića, Vera Arsić, donela je radost svojoj porodici, nakon što je uspela da upiše željenu školu u Rusiji.

Vera je upisala studije na prestižnom univerzitetu “Mahat” u Rusiji i svojoj majci, udovici Tihomira Arsića, uspela da donese osmeh na lice. Jelena Arsić nije želela da krije svoju radost, te je da društvenim mrežama objavila ove lepe vesti, koje su je naročito usrećile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe, Vera je odlučila da krene stopama pokojnog oca, kojeg pubika pamti po brojnih ulogama i ostvarenjima, te je upisala glumu.

FOTO: printscreen/instagram

– Ne mogu a da se ne pohvalim da je spremala prijemni za čak četiri fakulteta u Moskvi, i na svakom od njih je prošla. Odlučila se za “Mahat”, gde će od septembra krenuti na studije. U konkurenciji od šest hiljada kandidata našla se među dvadeset odabranih. Kada su je Rusi pitali otkud ona tamo, odgovorila je da je ćerka glumca koji je još 2004. u Moskvi dobio “Zlatnog viteza” za ulogu Rogožina – ispričala je letos za “Hello” , Jelena Arsić, balerina Pozorišta na Terazijama.

Jelena je otkrila i kako se rodila želja za glumom kod Vere.

– Vera je odrasla u mom pozorištu, završila je srednju baletsku školu, ali je odabrala tatinu profesiju. On je pokušavao da je odvrati od te ideje, ali bezuspešno. Gledajući je u jednoj školskoj predstavi, shvatio je da povratka nema. “Jelena, gotovo je, ona je glumica”, rekao mi je – dodala je ona, za pomenuti medij.

– Počeo je da je priprema za FDU, polagala je posle trećeg razreda i ušla u najuži izbor. Onda je Tika predložio da pokuša da upiše glumu u Moskvi. “Ali, tata, ja ne znam ruski.” “Nauči.” I to je bilo to. Upisala je jezik, aplicirala za stipendiju koju je dobila, i krenula da sprema prijemni. Ove jeseni počinje Verin studentski život.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar