Vučić odgovorio na NAPADE iz Hrvatske: “Mogu da kukaju i da plaču – Srbija će da ih pretekne”

Vučić je u obraćanju novinarima komentarisao i predsednika Hrvatske Zorana Milanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Mađarskoj, gde sutra učestvuje na četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti.

Vučić je u obraćanju novinarima komentarisao i predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji u poslednje vreme napada predsednika Srbije i sve Srbe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Milanović rekao je na predavanju studentima Kolumbija univerziteta u NJujorku da je “za Srbiju najteža stvar što je Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih i to je najveća prepreka za ulazak Srbije u EU”.

– Nisam čuo da je bilo ko iz Srbije spaljivao kuće Milanovićima, ali znam da su sve kuće Vučića spaljene. Ja njemu i Hrvatskoj želim sve najbolje. Mogu da kukaju, da plaču, da me napadaju, da urlaju, viču, vrište, ne znam šta da rade sve, Srbija će da ih pretekne – rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Predsednice nebrini za takve gledaj svoju ponosnu zemlju i jos ponosniji narod, nije daleko vreme kada ce sve doci na svoje mesto i Srbija vladati na celom prostoru, a svi okupatori da napuste nasu svetu zemlju.Sto se tice ovoga kretena neka gleda svoju drzavicu koju ce izgubiti, jer je nikada nisu ni trebali imati, a posle drugog svetsko rata je lepo receno da se ta vestacka drzavica mora staviti pod medjunarodnu kontrolu. Znamo ko ih je spasio.

    Odgovori

Ostavite komentar