“Sebi sam uvek bila na ZADNJEM MESTU”: Ovako je Marina saznala da boluje, jednu stvar je dugo IGNORISALA

Tvrdila je da, nakon svega što ju je snašlo tokom života, nema strah od bolesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Domaću javnost juče su potresle tužne vesti o smrti Marine Tucaković koja je preminula u 67. godini, nakon višegodišnje borbe sa karcinomom dojke.

Najpoznatiji srpski tekstopisac i autorka najvećih domaćih hitova, 2018. godine otvorila je dušu i javno progovorila o teškim trenucima kada je saznala da boluje od teške bolesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je tom prilikom istakla, nije osećala strah, ali je naslućivala da je pred njom teška borba.

– Karcinom dojke, krenula je voda ka plućima. Pakao sam prošla. Kad sam bila smeštena na onkologiju, polusvesna jer sam bila jako, jako loše, nekako nisam osećala nikakav strah, bilo je “biće šta će biti, šta sad? Izgubila sam dete, šta može gore da mi se desi?” Tako da se ja prema toj bolesti ophodim kao prema nečemu što je u meni, što je deo mene – ispričala je Marina tokom gostovanja na jednoj makedonskoj televiziji i nastavila:

– Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se sekirala, imala sam tu ranicu koju sam ignorisala, kao što mnoge stvari ignorišem. I ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Imala sam i drugih problema privatnih i čovek malo sve to zanemari. Mislim da sam ja sebi uvek bila na zadnjem mestu, koliko sam jaka i koliko volim život i koliko volim da idem dalje, toliko negde sam i drugačija.

– Bilo mi je jako loše, izvadila sam rezultate i videla da imam šećer 22. I to sam u međuvremenu “zaradila”. I još povećani tumor markeri, i ja sam znala to je to. I onda sam otišla tamo i uklopila se. Živ se čovek na sve navikne – ispričala je Marina u potresnoj ispovesti.

Marina je tokom ovog razgovora istakla i da su joj nakon saznanja da boluje, pored supruga i sina, podršku pružile brojne kolege i prijatelji sa estrade.

– Jedino što mi je ova bolest dobro donela je to da mi je vratila veru u ljude.

Ljubav je trajala četiri godine: Retki znaju da je Marina Tucaković bila u vezi sa OVIM pevačem

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar