Ima 40 miliona pratilaca na Instagramu, a bio je u grotlu “večitog derbija”: Vi Srbi, vi ste ludaci!

Aleksej Gurkin je poznati "influenser", a u nedelju uveče je uživao u Humskoj ulici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Jedan od administratora dobro poznate Instagram stranice za fudbalske zaljubljenike “433Aleksej Gurkin pratio je uživo sa stadiona u Humskoj 165. “večiti derbi” između Partizana i Crvene zvezde.

Postalo je poprilično popularno da inostrani fudbalski “influenseri” dolaze na utakmice tokom kojih prate mečeve naših čuvenih klubova, posebno zbog navijačkog folklora koji uz te mečeve ide.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zahvaljujući Gurkinu, više od 40 miliona ljubitelja fudbala širom sveta imalo je priliku da oseti atmosferu sa najveće svetkovine srpskog fudbala. Gurkin, koji dolazi iz Rusije, nakon meča izneo je svoje utiske o srpskom derbiju.

– Ovo je ludilo, podseća me na stare derbije u Rusiji između CSKA i Spartaka, ali one od pre 15 ili 20 godina. U današnje vreme, fanovi u Rusiji više nisu aktivni tokom utakmice – rekao je Aleksej za Telegraf.

Rus je otkrio da mu je u jednom momentu raketa proletela pored glave.

– Prvo poluvreme je stvarno neverovatno, sve vreme je tu vikanje, navijanje, previše emocija… Posle prvog gola, snimao sam proslavu i raketa je doslovno proletela pored moje glave, stvarno ludo!

Aleksej je oduševljen srpskim navijačima.

– Neverovatno je uopšte i igrati pred ovakvim navijačima, da sam igrač i da imam ovakav “vetar u leđa”, siguran sam da bih davao 200 odsto svojih mogućnosti – kaže Gurkin i dodaje:

– “Večiti derbi” je stvarno nešto jedinstveno. Vi Srbi, vi ste ludaci.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar