Stefanović kao da mu je Đilas mentor: Gazi medije i slobodu novinarskog govora!

Ministar Stefanović tužio redakciju Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ministar odbrane Nebojša Stefanović nastavio je svoj rat protiv medija sa čijom uređivačkom politikom se ne slaže.

Stefanović je tužio redakciju Objektiva, novine i internet portal. Tužbu je podneo zbog, kako je navedeno, teksta u našem štampanom izdanju 23. jula ove godine koji je slovio naslovom “Belivuk radio za Nebojšu”. Kako se takođe navodi, našu redakciju je ministar tužio i zbog jednog teksta na internet portalu pod naslovom “Prepiska koja otkriva sve: Belivuk radio za Nebojšu”. Tužbu je podneo Višem sudu u Beogradu i traži novčanu odštetu .

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, u tekstu za koji nas ministar tuži Objektiv je ekskluzivno objavio poruke koje je vođa zloglasnog kriminalnog klana Veljko Belivuk razmenjivao sa svojom devojkom putem tajne aplikacije “Skaj”, a iz kojih se jasno vidi da su bivši ministar policije Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka Dijana Hrkalović kontrolisali kriminalnu hobotnicu koja je terorisala Srbiju. Više o tome pročitajte OVDE.

Zbog informacija navedenih u pomenutoj vesti naša redakcija je tužena, ovo je ništa drugo do još jedno gaženje medija i slobode novinarskog govora u Srbiji.

Ministar Stefanović svojim delima pokazuje da mu je mentor za tuženje medija bio ko drugi do prvak u gaženju slobode govora – lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. Podsetimo, Đilas takođe tuži naš list i redakciju kada pišemo onako kako njemu nije po volji, kada misli da u Srbiji niko nema hrabrosti da piše o njegovim delima o tome šta je radio za vreme i posle svoje privatne vladavine Srbijom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar