Stefanović kao da mu je Đilas mentor: Gazi medije i slobodu novinarskog govora!

Ministar Stefanović tužio redakciju Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ministar odbrane Nebojša Stefanović nastavio je svoj rat protiv medija sa čijom uređivačkom politikom se ne slaže.

Stefanović je tužio redakciju Objektiva, novine i internet portal. Tužbu je podneo zbog, kako je navedeno, teksta u našem štampanom izdanju 23. jula ove godine koji je slovio naslovom “Belivuk radio za Nebojšu”. Kako se takođe navodi, našu redakciju je ministar tužio i zbog jednog teksta na internet portalu pod naslovom “Prepiska koja otkriva sve: Belivuk radio za Nebojšu”. Tužbu je podneo Višem sudu u Beogradu i traži novčanu odštetu .

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, u tekstu za koji nas ministar tuži Objektiv je ekskluzivno objavio poruke koje je vođa zloglasnog kriminalnog klana Veljko Belivuk razmenjivao sa svojom devojkom putem tajne aplikacije “Skaj”, a iz kojih se jasno vidi da su bivši ministar policije Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka Dijana Hrkalović kontrolisali kriminalnu hobotnicu koja je terorisala Srbiju. Više o tome pročitajte OVDE.

Zbog informacija navedenih u pomenutoj vesti naša redakcija je tužena, ovo je ništa drugo do još jedno gaženje medija i slobode novinarskog govora u Srbiji.

Ministar Stefanović svojim delima pokazuje da mu je mentor za tuženje medija bio ko drugi do prvak u gaženju slobode govora – lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. Podsetimo, Đilas takođe tuži naš list i redakciju kada pišemo onako kako njemu nije po volji, kada misli da u Srbiji niko nema hrabrosti da piše o njegovim delima o tome šta je radio za vreme i posle svoje privatne vladavine Srbijom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar