EKSKLUZIVNO u štampanom izdanju Objektiva! Prepiska koja otkriva SVE: Belivuk radio za Nebojšu! (FOTO)

Jasno se vidi ko je kontrolisao kriminalnu hobotnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/ Tamara Trajković, TANJUG / RADE PRELIC / mn, privatna arhiva

Objektiv u sutrašnjem štampanom izdanju ekskluzivno objavljuje poruke koje je vođa zloglasnog kriminalnog klana Veljko Belivuk razmenjivao sa svojom devojkom putem tajne aplikacije “Skaj”, a iz kojih se jasno vidi da su bivši ministar policije Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka Dijana Hrkalović kontrolisali kriminalnu hobotnicu koja je terorisala Srbiju!

Foto: Privatna arhiva

Sutrašnje novine Objektiv pišu i da je udar tog policijsko-kriminalnog klana na predsednika Aleksandra Vučića počeo od momenta kada je Vučić rekao da je čudno što je zamenjen DNK posle čuvenog “ubistva na šinama”. Klan se tada uplašio da će biti raskrinkan i pokrenuo kampanju kompromitacije predsednika, kroz prisluškivanje i praćenje njega i njegove porodice, kojom nisu otkrili ništa.

Interesantno je da je mafijaško-koljački portal “Krik” danas ponovo pokušao krivicu da svali na Vučića i njegovu porodicu, štiteći Stefanovića tako što ga nisu ni spomenuli u svom tekstu?!

Ovu i ostale vesti pročitajte u sutrašnjem izdanju lista Objektiv

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Što sve ovo ne bi bilo tačno. Pa oni su skaj koristili kao svi fejs što koriste. Slali slike, poruke, sve kao i svi drugi. Ima tu još boga pitaj kakvih i sa kim sve prepiski.

    Odgovori
  2. Ako je ova prepiska istinita - onda Veljko deluje veoma pismeno, nema pravopisnih gresaka. Ovako pisu obrazovani ljudi.

    Odgovori

Ostavite komentar