Branka je bila NAJVEĆA ljubav Minje Subote: Bili zajedno 40 godina, a zbog ovoga su KRILI vezu (FOTO)

Ona ga je u početku odbijala jer, navodno, nije bio njen tip

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Minja Subota bio je jedan od omiljenih televizijskih lica i javnih ličnosti, kako u Srbiji, tako i u regionu, a uz njegove emisije uživale su generacije. Vest da je preminuo u 82. godini duboko je potresla domaću javnost. Ipak, malo kome je poznato kome je Minja za života poklonio svoje srce.

Ovog kompozitora, muzičara, zabavljača i fotografa koji je ostavio dubok trag na srpskoj kulturnoj sceni, osvojila je lepa Branka, a kako su ranije pisali mediji, ona ga je u početku odbijala jer, navodno, nije bio njen tip muškarca. Međutim, kada je pristala da odgovori na njegov poziv za sastanak, počela je velika ljubavna priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je ranije pisano, oni su krili svoju ljubav od porodice, jer su Brankini roditelji smatrali da on nije njen svet, a zapravo je to i zvanično postao na Minjin rođendan 8. novembra 1979. godine kada su se venčali.
Iz svog skoro 40-godišnjeg braka imaju sina Miloša kojim su se oduvek ponosili.

– Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upozna. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama – odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo – ispričala je jednom prilikom Branka.

Foto: Printscreen/Youtube

Branka i Minja proveli su u braku skoro 40 godina, sve do Brankine smrti 2018. godine, a o njihovoj ljubavi mnogi su pričali.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar