Milica Todorović o SVAĐI sa Eminom Jahović: Pevačica otkrila pravu ISTINU o odnosu sa koleginicom

Pevačica je otvorila dušu za Objektiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Milica Todorović otkrila je za Objektiv da će se uskoro oprobati u jednom za nju nesvakidašnjem projektu, za koji smatra da će biti pun pogodak.

Iako nije želela da otkrije o čemu se tačno radi, ekipi Objektiva ispričala je kako se osećala kad je dobila poziv za učešće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nismo mogli a da ne pitamo Milicu u kakvim je sada odnosima s pevačicom Eminom Jahović, budući da se pričalo o njihovoj navodnoj svađi:

– Nisam u svađi sa Eminom, sve je u najboljem redu. Isprobala sam deo njene šminke kod našeg zajedničkog prijatelja i ne vidim razlog što bismo se svađale.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miličin ljubavni život oduvek je bio zanimljiv javnosti, a pevačica nam je sada otkrila da li je zaljubljena:

– Zaljubljena sam u sebe. Znam da zvuči glupo, nikada se ovako nisam osećala kao sada, kada se doteram za sebe. Uvek sam išla iz veze u vezu i tek sad vidim koliko je lepo kad si sam. Majka želi da se što pre udam i da rodim unuče, non-stop šalje snimke beba, ali obavezno devojčice, ja joj kažem: „Samo ti naruči”, ali to je sve do Boga i do sudbine. Sve moje veze su išle spontano, jedan ode, drugi dođe, sa svima sam ostala u dobrim odnosima, a sa svekrvama sam odlično.

Piše: Lola Stojanović

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar