Seve, sad nema kajanja: Pevačica se JAVNO izvinila porodici čoveka sa kojim je snimila INTIMNI video

Spomenula i svog sina i saopštila na koji način želi da on sazna za to

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: M. S./ATAImages

Pevačica Severina 2004. godine se našla u centru skandala kada je u javnost isplivao njenintimni snimak sa jahte.

Ona je sada javno progovorila o tome i izvinila se porodici svog tadašnjeg partnera Milana Lučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti – rekla je pevačica za H-Alter.

Rekla je i da je svesna toga da će njen sin Aleksandar to jednom saznati, te da želi da upravo ona bude ta koja će mu za sve reći.

-Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin – rekla je Severina za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, H-Alter

Komentari (4)

  1. Strašno je povredila njegovu ženu i decu,kao i on.Ne razumem šta je tražila sa oženjenim čovekom,još da p..i,snima,kao da je jedini muškarac na svetu.Svi koji imaju ljubavnice sa ženama isto imaju sex,ko je ovde lud,on u startu vara ljubavnicu a i ženu.

    Odgovori
  2. A zasta se izvinjava porodici i partnerovoj i njenoj,zasta ?Severina vise se sada sramotis nego tim snimljenim cinom,ma iz kojih pobuda bio.

    Odgovori

Ostavite komentar