Đilasovi LAŽOVI! Pokušali da izvrnu ISTINU o stravičnom scenariju za Vučića koju je izneo Janković (FOTO)

Kada ne znaju kako da reaguju sve nazivaju spinovanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Wikipedia/Medija centar Beograd

Lider stranke Slobode i pravde, Dragan Đilas preko svog biltena očajnički pokušava da izvrgne istinu o izjavi bivšeg zaštitnika građana Saše Jankovića o tome da su pojedini ambasadori hteli da eliminišu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, on je u mediju koji je pod njegovim vlasništvom pokušao da očajnički za sve okrivi medije, tvrdeći da je u pitanju spin!

Foto: Printscreen
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi predsedniku Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija, a više o njegovom priznanju pročitajte OVDE.

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je u vezi sa priznanjem Saše Jankovića i zahvalio mu se što je to javno rekao i sasvim je siguran da nije slagao, a celu njegovu izjavu pročitajte OVDE.

Očigledno je da se, nakon toliko laži koje je Dragan Đilas plasirao u svojim medijima, usudio da i nečije reči obrće u svoju korist, a narod mu više ne veruje ni da se zove Dragan!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar