Meridian daje NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Atletiko 1.70, Zvezda 2.40, Partizan 2.30!

Najveće kvote na svetu čekaju vas u kladionici Meridian. Registrujte se i preuzmite poklon tiket za online klađenje, a onda ste spremni za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrea Comas

Mali predah od vikend utakmica donose nam one u Evropi! Ova nedelja je rezervisana za početak Lige šampiona i Lige Evrope. Naravno, tu je i novo takmičenje Liga konferencija, a sve to možete da ispratite i odigrate u Meridianu!

Prvo se REGISTRUJTE NA MERIDIANBET.RS i preuzmite BONUS BEZ USLOVA OD 1.500 RSD!

JEDAN KLIK I BONUS JE VAŠ!

A ako imate nalog i još niste uplatiti depozit, požurite jer vam dajemo BONUS OD ČAK 200% NA PRVU UPLATU!

ATLETIKO MADRID – PORTO, TIP 1, KVOTA 1.70
(Sreda 21:00)

“Opljačkao” je Atletiko Barselonu u finišu prelaznog roka povratkom Antoana Grizmana. Sada deluje da je tandem sa Luisom Suarezom još ubitačniji. Gotovo nezamislivo deluje da bi Porto tu mogao da se pita. Još ako Atletiko prvi da gol, pa Simeone naredi defanzivu… Ni mnogo jači timovi se nisu izvukli iz takve pozicije.

CRVENA ZVEZDA – BRAGA, TIP 1, KVOTA 2.40
(Četvrtak 18:45)

Nema u Portugalu takve atmosfere kakva vlada na Marakani. Pa još ako bude bila puna, eto odmah u startu Zvezdi prednosti protiv Brage. Igrački, dva tima su tu negde. Ali, uz navijače i sjajno otvaranje utakmice kakvo zna da nam priredi ekipa Dejana Stankovića postoje više nego realne šanse da crveno-beli pobedom počnu evropsku jesen.

ANORTOZIS – PARTIZAN, TIP 2, KVOTA 2.30
(Četvrtak 21:00)

Svakako veći kvalitet poseduje ekipa Partizana kojoj je ovo idealna prilika da u gostima započne Ligu konferencija pobedom. Treba da raduje i forma u kojoj se trenutno nalaze crno-beli u domaćem prvenstvu su do sada zabeližili sedam pobeda na isto toliko utakmica! Nema sumnje da će Partizan napasti sva tri boda na gostovanju, a za to definitivno imaju kvalitet.

REN – TOTENHEM, TIP 2, KVOTA 2.55
(Četvrtak 18:45)

Jedan od derbija prvog kola Lige konferencija rezervisan je za Bretanju. Baš u toj oblasti će snage odmeriti Ren i Totenhem. Francuzi su ove sezone puno uložili u tim, ali se za sada na terenu – to ne vidi. Sa druge strane, Totenhem će pokušati da izvida rane od vikend blamaže protiv Kristal Palasa. Još ako Nuno Espirito Santo na teren pošalje najjaču postavu, u Renu će se voditi onom “spasavaj se ko može”.

*Napomena: kvote su podložne promenama



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Nije sto imaju najjace kvote nego imaju i najjace igre,a sve to i lajvu.Nase cekam lajv na golove uzivo u meridianu

    Odgovori

Ostavite komentar