ISTINA JE JEDNA: Oglasio se Novak dan nakon poraza u finalu US Opena

Savladao ga je Danil Medvedev

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Prvi reket sveta Novak Đoković oglasio se dan nakon poraza u finalu US Opena od ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Najbolji teniser sveta je imao šansu da dođe do Kalendarskog Grend slema, tačnije da osvoji sva četiri najveća turnira u jednoj godini, ali Novak nije imao dovoljno snage u finalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čestitam i šampionu i šampionki. Neverovatna bajka u ženskoj konkurenciji sa dve tinejdžerke koje se bore u finalu. Ema Radukanu, fantastična si. Danile, ti si apsolutno zaslužio svoju prvu Grend slem titulu. Svaka čast, aplaudiram ti – napisao je Novak uz njihove fotografije. Ovo je prva objava koju je imao još od prolaska protiv Zvereva u polufinalu.

Lep gest srpskgo asa koji je i uprkos porazu smogao snage da na sportski način čestita svom rivalu. Istina je jedna, Novak je najveći sportsmen svih vremena!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sredstva javnog informisanja dala su PREVELIK publicitet čoveku koji reketom udara lopticu( a ponekad reketom udara i beton , ). To je potpuno nepotrebno. On igra za svoj džep ( ni porez ne plača u Srbiji). Narod u Srbiji je gladan, umoran i uplašen sutrašnjicom. Čitam na Niškom portalu kako suze roni profesor univerziteta, čuveni "tembrantolog" kome sin sa završenim državnim fakultetom radi kao ulični čistač smeća. Čitam na tom istom portalu kako žena, samohrana majka, sa 11000 penzije školuje troje dece. To su teme , ovo je sa Novakom izludjivanje koje nije potrebno ni njemu ni Srbiji. Ali vi ste njegovi prijatelji i gurate temu - pravite od njega boga. Nećete ovo objaviti. Hvala

    Odgovori

Ostavite komentar