Oglasio se Putin nakon Novakovog poraza: Srbima se neće svideti njegove reči

Medvedev je u nedelju savladao našeg tenisera u finalu US Opena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/Ilustracija

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Novaka Đokovića u finalu US Opena sa 3:0 u setovima.

Tim povodom oglasio se i predsednik Rusije Vladimir Putin koji je u kratkoj poruci istakao da Novak nije imao nimalo šansi u finalu protiv Medvedeva:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na putu ka finalu ovog prestižnog takmičenja, demonstirao si najviši stepen veštine i strpljenja u dostizanju svojih ciljeva, a u odlučujućem meču si igrao na samouveren i smiren način, ne ostavljajući šansu svom snažnom i renomiranom protivniku. Tako pravi šampioni igraju- navedeno je u poruci koju je potpisao Putin, a na svom zvaničnom sajtu objavio ruski Kremlj.

Evo kako su Hrvati videli poraz Novaka Đokovića: Dve stvari upadaju u oči (FOTO)

Kakav ŠOK: Oglasio se Kirjos nakon poraza Novaka, da li je moguće? (FOTO)

ISTINA JE JEDNA: Oglasio se Novak dan nakon poraza u finalu US Opena

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (16)

  1. Novaka je ruska mafija kao deo ruskih službi bezbednosti pretila još na početku karijere a španska i Engleska bezbednost mu je pretila u jednom finalu rolangarosa sa nadalje i vimbldona sa marijem...novaka su ošamutili u tokiju kroz cevku za rashlađivanje gasom pa je izgubio 11 gemova zaredom u već potpuno dobijenom meču a medvedev da je sposoban za pobede nad novaković to bi sportski uradio a ne uz pomoć ruske mafije- bezbednosti!

    Odgovori
  2. Putinu je svaki potez rusa dvozucan. Medvedev tek u 25-oj osvojio prvi slem, a Novak ih je imao 10, i sad velicaju Medvedeva kao da je neki ludilo igrac. Momak nece ni do 30 god.igrati s obzirom na konstituciju i slaba kolena.

    Odgovori

Ostavite komentar