Bila je u rijalitiju sa dečkom, povezivali su je sa OŽENJENIM: Milena Ćeranić o PROBLEMIMA sa muškarcima

Pevačica otvorila dušu na temu emocija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Pevačice Milene Ćeranić mnogi se sećaju iz rijalitija “Farma” kada je ušla sa bivšim dečkom Nemanjom Stefanovićem, a nakon toga pevačicu su povezivali sa mnogima, ali nikada se više nije oglašavala o svom ljubavnom životu.

Ovoga puta ipak je rešila da kaže nešto više na temu svojih emocija, ali i mnogim drugim stvarima:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Desilo mi se… Šta znam, more, posao, leto… To je sve nešto u čemu ja uživam, posebno što se dogodilo nešto po pitanju posla. Počeli smo ponovo da radimo, mi pevači smo na neki način zavisnici od te scene – kaže Milena.

Ćeranićeva se dotakla i svog emotivnog statusa, ali i kakva je u ljubavi.

-Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane – priča Milena.

foto:E-stock/S.Kostic

-Uvek misliš da je to ono pravo… U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osetila – rekla je ona u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”na televiziji Pink.

Podsetimo, Milena Ćeranić bila je sa kolegom pevačem Nemanjom Stevanovićem tokom jednog rijalitija, pa i sa košarkašem Vladimirom Dašćem koji je tada bio u braku. Pevačica je imala i kratkotrajnu romansu sa Vukom Mobom sa kojim je ostala u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar