Važno za VOZAČE! Od danas radovi na putu, izmenjen REŽIM saobraćaja na ovim deonicama

Od danas do 17. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na graničnim prelazu Horgoš, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju 90 minuta, a na Batrovcima jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na ostalim graničnim prelazima, kako na teretnim, tako i na putničkim terminalima, nema zadržavanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Od danas do 17. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1, u zoni petlje Smederevo i zoni petlje Požerevac (od km 261+835,18 do km 264+827,22), saopšteno je iz Javnog preduzeća ”Putevi Srbije”.

Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd-Niš za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i desnom-zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar