Ana Brnabić: Obratiću se nakon sednice Kriznog štaba, najvažnije je da se škola NASTAVI

Brnabićeva je objasnila da imamo 52,2 odsto vakcinisanih u Srbiji što nije dovoljno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Pink

Država je uradila sve! I moram da vam kažem svoj stav – rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući jutros u jutarnjem programu dodavši da postoji nešto što je individualna odgovornost i odgovornost prema društvu i najbližima.

– Prešli smo juče tu brojku od 6.000 i ja ću se obratiti danas posle sednice Kriznog štaba. Znali smo da će brojevi rasti ali ovo su velike brojke… U ovom trenutku najvažnije je da se škola nastavi… – rekla je premijerka osvrnuvši se na smrt koleginice iz Vlade Srbije, iz kancelarije za medije, koja je preminula od korone u 53. godini. Premijerka je gostujući jutros u jutarnjem programu na TV Pink dodala da preminula nije bila vakcinisana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brnabićeva je objasnila da imamo 52,2 odsto vakcinisanih u Srbiji što nije dovoljno.

– Država je uradila sve, tri nove najsavremenije bolnice sa najsavremenijim uređajima, najmoderniji lekovi, 4 vrste vakcina i dolazi peta – moderna, elektronska prijava za vakcinaciju, pa vas pozovemo za drugu dozu pa evo i za ovu treću buster… – rekla je premijerka naglasivši da smo prvi u kontinentalnoj Evropi, a odmah posle Velike Britanije, nabavili vakcine.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar