Nov udar kuma Dragana Đilasa: Đorđević napada redom – “Oni su lažni ekolozi, priznaće nezavisno Kosovo”

Mlađan Đorđević, kum Dragana Đilasa, ponovo je po njegovom i Marinikinom nalogu krenuo na udar na sve koji im ne odgovaraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Printscreen

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, koji je daleko poznatiji kao kum Dragana Đilasa, po nalogu pomenutog i njegove desne ruke Marinike Tepić napao je pokret “Ne davimo Beograd”, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu i bivšeg gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića.

Đorđević je preko svog Tviter naloga dao komentar da sve što rade pomenute osobe rade pod plaštom, kako ih je on nazvao “lažnih ekologa”, kao i da žele da priznaju nezavisnost Kosova i Metohije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasov kum je prokomentarisao raniju izjavu Nebojše Zelenovića o ujedinjenu srpske opozicije i pitanja rešenja Kosova i Metohije.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

– Nebojša Zelenović, crveno zeleni Ćuta i Dobrica Patkica Veselinović su lažni ekolozi. Njih ne interesuju ekologija i životna sredina, već samo da se dokopaju izbornog cenzusa od tri odsto. Oni koje hoće da priznaju Kosovo, da uvedu Srbiju u NATO i uvedu sankcije Rusiji – oni imaju podrške Evropske unije. Oni se bore za 3% na izborima – napadački je ocenio Đorđević.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar