“Baš me briga šta ko kaže“: Otišla na DEDINU SAHRANU, a onda su osuli paljbu po njoj 

Tradicionalno, oni koji prisustvuju sahranama nose crnu svečanu odeću jer su u žalosti, ali ova devojka to ne gleda na taj način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Culk Foto / profimedia.com / Profimedia

Svako ima pravo da nosi ono što voli i oblači se po svom ukusu, i to je u redu. Ali postoje određene situacije u kojima bi odeća trebalo da bude prikladna za tu priliku, ako je moguće – na primer, venčanja na kojima niko osim mlade ne bi trebalo da nosi belo, osim ako se izričito ne traži drugačije (ko bi tu uopšte i tražio!?)

Drugi put kada bi kodeks oblačenja mogao biti problem je na sahrani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tradicionalno, oni koji prisustvuju sahranama nose crnu svečanu odeću jer su u žalosti, ali neki možda žele da se gosti na njihovoj sahrani obuku u jarke boje kako bi proslavili svoj život.

Bez obzira na boju odeće, možda ne biste očekivali da ćete na sahrani videti mnogo rizičnih odela – ali to je upravo ono što je jedna žena tvrdila da će nositi za dedin ispraćaj na večni počinak.

Foto:Shutterstock

Naime, društvenim mrežama je kružila fotografija na kojoj se vidi nepoznata žena koja nosi kratku haljinu sa mrežom bez naramenica sa čarapama do bedara.

Čini se da u ruci drži neku vrstu lančane uzice, pričvršćene za ogrlicu oko vrata.

Uz fotografiju ona je objavila:

– Danas je sahrana mog dede i da, idem obučena u ovu odeću, i baš me briga šta će ljudi pomisliti (jer) na kraju dana čak i ako je on tužan imam pravo da se obučem kako se osećam i da budem iskrena (valjda je to poželjno) – rekla je ona i dodala:

– Osim toga, da je moj deda još živ, znao bih da bi to odobrio – rekla je ona, ali je uprkos tome, njen postupak naišao na brojne kritike.

Kako se Vama čini potez ove smele devojke? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar