UŽAS

SKANDALOZAN život atraktivne zadrugarke: Buba Koreli varao verenicu sa njom, imala DRAMU sa Albancima

Ona će mnogima pomrsiti konce

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PRintscreen/ RTV Pink

Irma Serjanić je nova, kontroverzna učesnica rijalitija “Zadruga”, a kako piše Telegraf, poznata je i po brojnim skandalima.

Ona je ranije učestvovala u rijalitiju “Parovi”, a u emisiji “Upoznajte Parove” izjavila je kako je, navodno, bila u vezi sa reperom Bubom Korelijem koji je u to vreme imao verenicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekako dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja – rekla je tada Irma.

-Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica – dodala je ona tada.

Kako se navodi, osim Bube, bila je prisna i sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Takođe je ispričala i da je umalo stradala dok je turistički obilazila Skadarsko jezero, pošto je ušla u pogrešan brodić, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu momaka albanske nacionalnosti.

-Irma je ponekad kao muva bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negde. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i lepote, njihovih plaža, ona je htela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dela gde se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla ujedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka – rekao je izvor blizak Irmi, prenosi Telegraf.

-Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno telo sve vreme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smejali, praveći se da je ne razumeju – dodao je izvor svojevremeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar