Saša Radulović JASAN: Đilasova televizija radi za Mila Đukanovica i protiv Srba i INTERESA Srba u regionu

Saša Radulović u objavi je naglasio da Srbima ne trebaju nemiri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović još jednom je izneo svoj stav da televizija N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, neumorno promoviše mržnju prema srpskom narodu.

Naime, on je podelio vest portala N1 u čijem intervjuu je direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov uporedio trenutna dešavanja u Crnoj Gori sa situacijom tokom 90-ih godina, kada su stvari, kako sam kaže, otišle predaleko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neverovatna količina spinovanja. N1 nikada ne propusti priliku. Dešavanja u CG su pokušaj Mila i vrha DPS-a da podstakne nemire u državi kako bi spasili svoje kriminalno bogatstvo uz podršku srpskih autošovinista, u duši komunista i Soroševih “NVO” – naveo je Saša Radulović u objavi, naglasivši da Srbima ne trebaju nemiri.

Ovim je Saša Radulović jasno objasnio da, po svemu sudeći,  televizija, kao i mediji pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa ovim pokazuju jedino da rade za Mila Đukanovića, kao i protiv Srba i njihovih interesa u regionu.

 

Foto: Printscreen/Twitter

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar