“Bojim se za porodicu, ja sam žrtva”: Srbin osuđen za ubistvo jagodinskog kik boksera ŠOKIRAO SUD

Prema tužilaštvu Ilić je ušao u stan osuđenog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Srbin (38) koji je u Sent Galenu osuđen na 16 godina zatvora zbog ubistva jagodinskog kik boksera Branislava Baneta Ilića, čije je telo posle zločina spalio, pred sudom je naveo da nije kriv i da je on zapravo žrtva!

Prema pisanju portala Sent Galen Tagblat, naš državljanin je ponovo izveden pred sud gde je zatražio da bude oslobođen za zločin iz 2017. godine. Naime, on je novembra prošle godine osuđen na višegodišnju robiju jer je u svom stanu ubio prijatelja, a potom telo odneo u šumu i zapalio ga. Motiv su navodno bili kockarski dugovi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nisam kriv! Bojim se za svoju porodicu, ovde sam ja žrtva – rekao je Srbin, pa pojasnio da je iskorišćena njegova naivnost, te da je pravi počinilac neko drugi:

– Ja sam žrtva organizovanog kriminala – dodao je on.

Kako pišu lokalni mediji, prema tužilaštvu, Ilić je ušao u stan osuđenog.

– On je preminuo od povreda lobanje, a potom je telo preneto u šumu kod Amrisvila, poliveno benzinom i zapaljeno. O tome su govorili i tragovi DNK i krvi nađeni na mestu zločina – preneli su mediji.

Sud je odbio žalbu našeg državljanina i obavestio ga da mora da odsluži 16 godina zatvora, posle čega će biti proteran iz Švajcarske.

Mediji su ranije izvestili da je ubijeni Bane Ilić u Švajcarskoj imao reputaciju “žestokog momka”, te da je radio u klubovima kao izbacivač.

– Navodno je nelegalno organizovao igre na sreću, a dugove je brutalno naplaćivao. Posle zločina, počinilac je odmah tražen među njegovim dužnicima – pisali su 2017. mediji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar