Sećate se zeca s Voždovca kog je KRSTIO POP? Stvorenje od tri kilograma sad je napravilo karambol (VIDEO)

Vlasnica kunića Oskara podelila je za Objektiv.rs još jednu neobičnu situaciju koju je doživela sa svojim ljubimcem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Pre nekoliko meseci naš portal je pisao o zecu sa Voždovca koji je postao prava zvezda u svom komšiluku, nakon što se proširila vest da ga ni manje – ni više, nego krstio pop! Ako ste, pak, mislili da vas ništa više ne može iznenaditi, ovo krzneno stvorenje će vas, ponovo, uveriti u suprotno.

Naime, vlasnica kunića Oskara podelila je za Objektiv.rs jednu neobičnu situaciju koju je doživela sa svojim ljubimcem. Taman kada je mislila da je u pitanju bio “ispad”, i da je Oskar tog dana bio samo besan usled nedostatka poslastica, ona je primetila da agresivno ponašanje prelazi u njegovu naviku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Samo bih na početku želela da dodam da smo, ipak, nakon njegovog krštenja nastavili da ga zovemo Dušan Oskar Mali, tako da nije samo Oskar, kako ste ga predstavili. Dušan ga zovemo, logično zbog Duška Dugouška (a i tata da oslovljava sa “Dule”), Oskar jer je naš pop tako hteo, a Mali zato što mu ja često govorim: “Ti si mali!” – počinje naša sagovornica.

Nakon ove digresije, ova Voždovčanka nam je i ispričala šta se desilo tog dana i kako je reagovala kada je čula krš i lom na terasi svog stana:

– Bilo je negde oko podne. Sedela sam u spavaćoj sobi i čitala knjigu, kada sam čula čudno lupanje na terasi. Kako sam bila sama u stanu, pomalo sam se i uplašila. Izašla sam na balkon i imala šta da vidim. Sve štipaljke za veš su bile razbacane po pločicama, a farba koju sam ostavila pored plakara, jer sam u tom periodu renovirala stan, bila je prosuta po podu – priča nam ona i objašnjava ko je glavni i odgovorni za taj čin:

– I kao što ste naslutili, u pitanju je bio moj ludi zec. Iskočio je iz kaveza, verovatno besan jer sam možda zaboravila da mu dam poslasticu ili čokoladni krem koji obožava. Bila sam u čudu, kako ovo može da uradi životinja od 3 kilograma?! U svakom slučaju, od tada vodim računa, jer nikad se ne zna šta bi sledeće, ili ko bi sledeći mogao da bude na udaru – šaljivo je prokomentarisala ova devojka.

A kakav je “karambol” napravilo stvorenje od čitavih tri kilograma podledajte u video snimku:

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar