NOVI RAT

Lukas odgovorio Kristijanu na PROZIVKE: Zato ja i jesam Aca Lukas da svi ANALIZIRAJU moj lik i delo

Pevač Golubovića nazvao budalom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic, ATAImages

Kristijan Golubović rekao je u razgovoru za štampano izdanje Objektiva da knjiga koju piše ne može da se poredi sa autobiografijom Ace Lukasa, Kije Kockar i Suzane Mančić, naročito zato što su oni odrastali drugačije. Pevač se tim povodom oglasio za naš list i u svom stilu odgovorio bivšem rijaliti učesniku.

– Imena koja ste spomenuli su smešna. Njihovi životi stanu u nokat mog malog prsta na nozi. Ne znam zašto me upoređujete s tim mediokritetima, šta kod njih „vau” može da se pročita? Jedna je kelnerica na nebu, drugi je pevač neki ili tako nešto? Narkoman – rekao je Kristijan, a na naš odgovor da je Lukas imao uzbudljiv život, dodao je:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da, jako uzbudljiv život, kafanski. Da je Toma Zdravković napisao biografiju, to bih mogao da razumem. Ne upoređujte babe i žabe. Literarno sam na tom stepenu da mi se dive književnici pravi. Odrastao sam pored Dušana Radovića, Ljubivoja Ršumovića, Mome Kapora, nisam rastao u kafani, na „Lukas splavovima”, i leteo avionima i delio ljudima slatkiše i viski, tu je razlika.

Folker je u razgovoru za štampano izdanje Objektiva rekao da ga ne čudi što se svi osvrću na njega, ali da on neće učiniti isto.

– Pa zato i jesam Aca Lukas da mene svi komentarišu i analiziraju moj lik i delo u svojim „stručnim” opservacijama! Ali to ne znači da moram da se osvrćem na komentare baš svake budale, među koje, naravno, spada i ovaj slučaj – rekao je Lukas.

ŠTA JE JOŠ  LUKAS REKAO, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: Lola Stojanović

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar