Kenedijeva ljubavnica PROGOVORILA nakon 63 godine: Dajana otkrila do sada NEPOZNATE detalje

Kako je rekla, nije joj ni najmanje smetalo to što je Kenedi u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: : Lightroom Photos / TopFoto / Topfoto / Profimedia,Pritnscreen

U priči objavljenoj ovih dana Dajana de Veg tvrdi da je bila u vanbračnoj ljubavnoj vezi sa pokojnim američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem i da je njihova priča započela kada je imala tek 20 godina.

Žena koja tvrdi da je bila jedna od Kenedijevih ljubavnica odlučila je da ispriča svoju priču, napisavši je sama za Air Mail. Priča danas 83-godišnje Dajane de Veg krije detalje njene navodne afere sa 35. američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem i to kada je imala 20 godina, dvostruko manje od njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dajana de Veg tako je otkrila da je sve počelo 1958. godine, nakon što joj je Kenedi nekoliko puta rekao da je posebna. Upravo te reči privukle su njenu pažnju, ali isto je tako priznala da njihova priča nije bila ni najmanje romantična i da su joj trebale godine da se oporavi od te afere, kao i godine da smogne hrabrost i ispriča svoju priču.

Kako je rekla, nije joj ni najmanje smetalo to što je Kenedi u braku.

– Nikada je nije spominjao, zato ni ja nisam razmišljala o njoj, stoji u objavljenoj priči. Kenedi se 1953. godine oženio Žaklinom Buvije zvanom Džeki , a koja je 1963. godine, nakon što je na njega izvršen atentat, ostala udovica sa dvoje maloletne dece. Ipak, činjenica da je u braku nije ga ni najmanje sprečavala da se zabavlja s drugim ženama.

Sama De Veg je kada je upoznala američkog predsednika tek upisala fakultet Redklif, a njihov prvi susret desio se tokom večere organizovane predsedniku u čast i tada ga je očarala svojom pojavom. Nakon toga sreli su se još nekoliko puta, a potom ju je Kenedi pozvao u svoj stan u Bostonu.

– U tom stanu dogodilo se čudo. Gledao me tako iskreno i znala sam šta oseća prema meni. Nisam ni posumnjala u tom trenutku u tu duboku povezanost koju smo imali. Bila je to ljubav, sigurno” rekla je De Veg, svesna da je tog trenutka počela njihova veza, no isto tako ne razmišljajući o mogućim posledicama.

Kako je vreme odmicalo, njihova je veza postajala sve napetija, posebno nakon što je Kenedi politički ojačao. Uprkos svemu, odlučila je da ostane uz njega, zbog čega je odustala od daljeg školovanja i preselila se u Vašington, u kom je on 1960. izabran za američkog predsednika.

Nešto pre izbora De Veg je rekla da je njen otac prisustvovao poslovnoj večeri sa Kenedijem, nesvestan da sedi sa ljubavnikom svoje ćerke, a ništa više informacija o tome nije imao ni Dž. F. K. Ko joj je otac, shvatio je tek tokom priprema za svoju inauguraciju, kada su se njih dvoje već udaljili. Naknadno je i sama je shvatila da je bila samo broj na njegovoj podužoj listi afera.

– Muškarac za kog sam mislila da sa njim imam ljubavnu vezu jednostavno nije znao da poveže tačke. Svakako, želeo je da me izoluje od svega i da usamljena iščekujem svaku njegovu posetu.”

Kako je rekla, u to vreme do nje su počele dopirati glasine i određena imena koja su se povezivala sa Kenedijem, a iako nijednu od tih djevojaka nije lično poznavala, ljubomora je kod 22-godišnjakinje dovela do toga da ih opsesivno istražuje.

Tokom jednog od poslednjih susreta optužila ga je da je više ne voli, a u tom trenutku i sama je shvatila da ju je u poslednje vreme izbegavao na sve načine.

Vezi je došao kraj, a De Veg je napustila i svoj posao u National Security Councilu i započela novi život u Parizu. Onde je sreću pronašla radeći u socijalnoj službi, da bi na kraju otvorila privatnu ordinaciju za psihoterapiju i sada je psiholog koji radi u Njujorku.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar