Kristina otišla na sastanak i nije se vratila: Policija našla TELO – jedan detalj je posebno UZNEMIRUJUĆ

Ona je otišla da se uživo upozna sa osobom sa kojom je stupila u kontakt na društvenim mrežama, i tada je poslednji put viđena živa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ako i niste to sami doživeli, sigurno ste barem jednom u životu od nekoga čuli kakvo je loše iskustvo doživeo na dejtu. Ipak, reč je uglavnom o pogrešnikm izborima, neprijatnim situacijama, neprimerenim komentarima, ali.. ova priča je mnogo jezivija.

Ovaj tragičan događaj se zbio 2016. godine, a mi vam ga prenosimo kao znak upozorenja da u svakom trenutku držite oči širom otvorene i da ne verujete olako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Kristina Medvedeva (22) je tog nesrećnog dana otišla na sastanak sa dečkom kojeg je upoznala na internetu, i nikada se sa njega nije vratila.

Ova 22-godišnjakinja je jednostavno pokušavala da pronađe ljubav. Neposredno pre nego što je njen život okončan na tragičan način, ona se preselila na novo mesto iz svog rodnog grada, a uvek je bila aktivna na društvenim mrežama i veb stranicama za upoznavanje.

Tako je, 2016. godine otišla na sastanak sa strancem kog je upoznala na društvenim mrežama i tada je poslednji put viđena živa.

Osakaćeno telo Medvedeve otkriveno je sa skoro potpuno odsečenom glavom, saopštila je policija tada, rekavši i da sumnjaju da je osoba koju je srela na sastanku odgovorna za njeno ubistvo.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar