“Očekujte promene u svetskom tenisu”: Vakcinisani igrači će imati prednost u odnosu na nevakcinisane!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Endi Marej očekuje da teniski svet u bliskoj budućnosti očekuje teška i veoma duga rasprava o vakcinaciji protiv kovida 19.

Mišljenje o ovoj temi je prilično podeljeno među teniserima. Veliki broj igrača se nije vackinisao, dok drugi pak jesu, što može da napravi problem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislim da će se u narednih nekoliko meseci mnoge stvari promeniti. Znam da se već odvijaju razgovori u vezi sa Australijan openom. Vakcinisani igrači potencijalno će moći… Pa, imaće drugačije uslove od onih koji su nevakcinisani. Mogu da zamislim da će sve to postati tema i problem narednih meseci. Ako se turniri budu održavali kao Australijan open… Mnogi na Turu nisu vakcinisani, ali organizatori će dopuštati vakcinisanima da treniraju i da se slobodno kreću, da ne moraju da budu u karantinu i takve stvari – rekao je Mari i dodao:

Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Moraće da bude mnogo prilično dugih i teških razgovora sa svim uključenim igračima, da probamo da dođemo do rešenja. Čak i ovde u Njujorku, u teretani, restoranima, moraš da budeš vakcinisan da bi ušao. Čini mi se da ja uživam u prilično normalnom životu trenutno, a za nevakcinisane je drugačije, siguran sam da će ih to frustrirati.

Marej je objasnio da vakcinacijom mislimo na druge i da je neophodno to uraditi zbog svoje okoline.

– Imamo odgovornost kao igrači koji putuju širom sveta, da brinemo i o svima drugima. Srećan sam što sam vakcinisan. Nadam se da će više igrača izabrati da se vakciniše narednih meseci – zaključuje nekada prvi teniser na svetu.

Bonsu video:

Đoković otkrio šta je uradio nakon neuspeha na Olimpijskim igrama, pa poslao poruku srpskim navijačima



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar