Ne možemo da počnemo sezonu bez tog igrača: Dejan Radonjić objasnio šta je neophodno Zvezdi

- Nadam se da ćemo ga uskoro pronaći iako je izbor prilično mali - ističe trener crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dejan Radonjić je sumirao dosadašnji učinak na priprema Crvene zvezde i otkrio šta je neophodno da klub uradi pre nego što počne sezona.

– Uradili smo sve što smo planirali i stari se odvijaju očekivanim toku za ovaj period. Čekamo da nam se priključi i Nejt Voltersa koga u sredu očekujemo u Beogradu. Osim sitnih povreda, sve ostalo je normalno za ovaj trenutak i proces rada – rekao je Radonjić za Sportski žurnal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Strateg Zvezde se nada da će tim biti spreman za prvu zvaničnu utakmicu, da će Dobrić uspeti da se oporavi, a Volters uklopi u tim crveno-belih.

– Osim već dogovorenih, planiramo još nekoliko utakmica koje će nam dosta značiti da vidimo gde se nalazimo i proverimo kako određene stvari funkcionišu. Odnosno, da vidimo kako je ekipa prihvatila zahteve i da odredimo pravce i prioritete u daljem radu. U tim prvim utakmicama nećemo moći da računamo na povređenog Ognjena Dobrića i Nejta Voltersa kome će trebati vremena da se uklopi. Ali, nadamo se da sve to neće ostaviti posledice, kao i da ćemo početak sezone dočekati u najjačem sastavu i zadovoljni urađenim u pripremnom periodu.

Radonjić je apostrofirao da je neophodno da Zvezda pronađe igrača na pozciji centra pre nego što počne sezona. Pominje se će to biti Matijas Lesor i da je transfer veoma blizu realizacije.

– Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu. Nadam se da ćemo ga uskoro pronaći iako je izbor prilično mali. Zbog veoma teškog raspored, od samog starta, nemamo mogućnost da u sezonu uđemo bez rešenog pitanja centra – zaključio je Radonjić za Žurnal.

Bonus video:

Željko Obradović otkrio tajnu Panterovog transfera, pa progovorio o budžetu Partizana



Izvor: Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar