Majka videla šta otac RADI sa ćerkama na slikama, usledio ŠOK i pitanje: “Da li ste vi normalni?” (FOTO)

U pitanju je samo šala ovog zaista pomalo čudnog oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Ova neverovatna priča šokirala je ceo svet, o ovom ocu bruje mnogi razni portali, a njegov profil na društvenim mrežama “vrvi” od mnogobrojnih pratilaca.

“Hej, jesu li deca OK?”, pitanje je koja zabrinuta majka postavlja svom mužu Keniju Deusu kad god je odsutna, jer je on zadužen za brigu o njihovim mališanima. Keni Deus, popularizovao je svoj profil fotošopiranim slikama svoje dece, koje montira da izgledaju kao da su mališani u opasnosti, otuda i svakodnevno pomenuto pitanje majke njihove dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tata Alikse i Astere svaki put ima dobar odgovor: koristi Fotošop kako bi svoje ćerke montirao u najstrašnijim situacijama od kojih bi većini majki stalo srce da su se zaista dogodile.

Keni koji više ne može da odgovara na pitanja svoje supruge, od sada samo šalje fotografije svaki put kad mu postavi pitanje – kako su deca? Prvi put je reagovala sa: “Da li ste vi normalni?”, a sada više ne raguje na komične fotošopirane kolaže.

Naravno, u pitanju je samo šala ovog zaista pomalo čudnog oca, da li ste među onima koji osuđuju njegove poteze ili ovakav vid šale odgovara i Vašim humorističkim stavovima?

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar