OZBILJNO SA ĐUKOM

VIDEO: Đilas me je zvao da im pevam i pojavljujem se na skupovima, odbio sam ih – onda su krenuli NAPADI

Gost Vladimira Đukanovića bio je popularni pevač Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić


Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Novi gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je popularni pevač Aca Lukas.

Opisan kao čovek koji je sve u životu okusio, pevao je i akademcima i kriminalcima, omirisao zatvor, postao književnik, spojio rok i narodnjake, ali jednu stvar nikada nije radio: nikad nije naplaćivao pesme.

Pevao je i Željku Ražnatoviću Arkanu i Darku Ašaninu, te otkrio da li je “Pesma od bola” autobiografska.

S obzirom na to da je skoro objavio knjigu, Lukas je Đukanoviću otkrio zašto su krenuli napadi na njega i kako se odlučio za podrži jednu političku ličnost, a to je Aleksandar Vučić.

Popularni pevač je rekao da je bio pozvan od suprotne strane da ih podrži, a na pitanje Đukanovića da li je ta strana Đilas, Lukas je potvrdno odgovorio.

– Pre javnog opredeljenja, Đilas me je zvao da im pevam i pojavljujem se na njihovim skupovima, odbio sam ih. Ovde me niko nije zvao, sam sam došao – objasnio je popularni pevač.

On je komentarisao napad glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Gagu Antonijevića, zašto je izašao iz Granda, brutalnost klana Veljka Belivuka, zemunski klan, a otkrio je i pravi razlog njegovog hapšenja za vreme akcije “Sablja”.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar