Alegri otkrio loše vesti za Juve: Ronaldo želi odmah da ode!

Pojedini mediji prenose da je Ronaldo pred potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora sa "građanima"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da je Kristijano Ronaldo zatražio da napusti torinski klub i da zato više ne računa na njega.

Poslednjih dana se spekulisalo da bi Portugalac mogao da ode iz ’Stare dame’ do kraja prelaznog roka, a u četvrtak su se pojavile informacije da njegov menadžer Žorž Mendeš pregovara sa Mančester sitijem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najjasniji znak da je Ronaldo na korak do odlaska stigao je u petak prepodne, kada se u trening centru Juventusa pozdravio sa dosadašnjim saigračima, a nije trenirao. Prva potvrda stigla je nekoliko sati kasnije, kada se Alegri oglasio po pitanju statusa jednog od najboljih fudbalera sveta.

– Kristijano Ronaldo mi je juče rekao da želi da napusti Juventus odmah. To je istina i potvrđeno je. Zbog toga nije trenirao i nije na raspolaganju za utakmicu sa Empolijem – rekao je Alegri.

– Nisam razočaran Ronaldom, napravio je izbor, potražiće novi klub posle tri godine provedene ovde. To je život.

Pojedini mediji prenose da je Ronaldo pred potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora sa “građanima”, po kojem će dobijati 15 mi,liona evra ove sezone. Juventus za njega traži 30 miliona evra kao obeštećenje, na šta iz Sitija za sada nisu pristali, ali prelazni rok traje do utorka.

Ronaldo je u redove Juventusa 2018. godine i od tada je sa torinskim klubom osvojio dve titule u Seriji A, kao i jedan trofej u Kupu Italije, ali nije uspeo u onome što mu je bio cilj – da dođe do trona u Ligi šampiona.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar