“Mrziš Srbe, a Srbi te HRANILI”: Otkrivena ISTINA o Emiru Hadžihafizbegoviću koji slavi KOLJAČA Nasera

Korisnica Tvitera je u svojim objavama iznela neke poprilično intrigantne informacije o bosanskom glumcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Popularni bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović poznat je srpskoj javnosti po napadima na Srbiju i srpski narod svojim beskrupuloznim izjavama.

Jedna korisnica Tvitera, koja je, kako kaže, živela u istoj ulici i zgradi sa glumcem Emirom, u svojoj objavi iznela je do sada javnosti nepoznate detalje o glumcu, koji se nikako ne podudaraju sa njegovim stavovima i predstavljanjem sebe kao “srbomrsca” jer je, kako ona tvrdi, čak i jeo za istim stolom sa Srbima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ona je u svojim objavama iznela neke poprilično intrigantne informacije koje bosanskog glumca bacaju u veliku kontradiktornost.

– Jako bih volela da sretnem Emira Hadžihafizbegovića uživo. Zašto? Da ga pitam za zdravlje i 50 članova familije koje su mu navodno pobili u Srebrenici. Emir je 61. godište a ja sam 63. Odrastali smo u istoj ulici, u istoj zgradi – kaže korisnica koja je potpisana kao Ariana Stam.

Kako ona kaže, živeo je na poslednjem spratu u porodici sa još dva sina, starija od njega.

– Ulica se zvala Batva, moji su živeli u broju 37, a Emirovi u 35. Šuškalo se da je usvojen. Ja nikada nisam čula da je iko spominjao tu Srebrenicu, do rata – glasi u početku njene objave.

Ona je navela da su mu majka i otac bili pristojni ljudi, da nije ni znala da su religiozni.

– Starija braća su išla u vojsku, pa po tadašnjim običajima obilazili su celu zdradu i pozdravljali se sa komšijama. Moj otac, popularni fudbaler u to vreme, im je gurao lovu u džepove i želeo dobro. Moji roditelji su često pravili roštilj na poljani iza zgrade, na krovu naše garaže, zajedno sa hatunićem, Nalićem, Jusićem, tadašnji fudbaleri Slobode.

– Svirala se harmonika i pevala Caj,caj cajka iz Novoga Sada. Emir je uvek bio tu. Dete ko dete, jeo je sa nama, svom ostalom decom iz komšiluka, moje pamćenje je kristalno jasno i tu decu, danas odrasle ljude mogu da naprojim po imenima i prezimenima. Vreme je prolazilo, deca su rasla. Moji su se preselili u deo grada koji se zove Slatina, preselili se i Nalići i Hadžihafizbegovići – napisala je ona.

Kako priča odmiče ona spominje jednu lokalnu kafanu ,, Zlatibor” koja je, kako ona tvrdi, gostila razni svet, od sportista, advokata, glumaca.

– Emir je često dolazio na vrata kod moje majke po harmoniku, moj otac je svirao. I dalje niko nije spominjao Srebrenicu, ni religiju. Otišla sam u Beograd na studije, Emir je već bio u Sarajevu. Imamo gomile istih prijatelja. Moj otac je govorio da će od Emira biti veliki glumac. Elem, sve je bilo u redu do rata. Tada je Emir obučen u uniformu nasrnuo na mog oca, četničko govno kako ga je nazvao. U sred kafane. Nije došlo do tuče jer su se umešali drugi. Okej. Moji su uspeli da zbrišu iz Bosne i vratili se za Beograd, oba roditelja su mi Beograđani.

Ona tvrdi da je glumac u stanju da slaže i odglumi, te ga naziva folirantom i manipulatorom.

– Da se vratimo na Emira, nigde nećete pročitati ime njegove majke i oca, nigde nisu spomenuta dva brata. Njegova biografija spominje godinu rođenja i fakultet. 50 članova familije je izmislio, slagao. Čovek je glumac, može da odglumi šta hoće. Imam fotografije iz detinjstva, čačkam danas, znam da sam pre par godina videla neke sa jednog od tih roštilja u Batvi na kojima je Emir, sa dvojicom braće. I nemam pojma zašto vam ovo pišem, palo mi na pamet. Emir je folirant. Manipulator.

I da, dizao je tri prsta usred Tuzle. Ja ga nisam videla, ali moj otac jeste. Emire, Emire stari “prijatelju” lažovu.

– Čoveče, ne možeš da lažeš ceo život, uvek postoji neko ko te poznaje. A istina, ona na kraju uvek ispliva. Uvek.
Mrziš Srbe a ti isti Srbi te hranili jer ti je porodica bila siromašna. Sedamdesetih godina imati tri muška deteta, ženu domaćicu i oca običnog radnika značilo je samo jedno – siromaštvo. Nekoliko naših komšija je radilo u rudnicima, uglja i soli. Bedne plate. Emir je izbriso život pre glume, pre Sarajeva i pre rata. Gde se napumpao mržnjom, ne znam, a volela bih da saznam – navela je ona.

Ona je za kraj dodala da želi od njega da čuje ko ga je hranio dok je bio mali.

– I ako neko poznaje Emira lično, neka mu javi da Mijina ćerka hoće da ga pita za zdravlje i tu pobijenu familiju u Srebrenici, da ga pita ko je četničko govno koje ga je hranilo dok je bio mali dronjavi dečak – rekla je ona i time zavrpila svoju objavu.

Popularni bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović je čak otišao tako daleko, da je vlast u Beogradu nazvao fašističkom, kojoj se, kako veli, mora stati ukraj!

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji glumac je najavio snimanje filma o komandantu jedinice Armije Bosne i Hercegovine tokom rata u BiH Naseru Oriću, koji će ga predstaviti kao heroja i time izazvao buru u javnosti, a više o tome pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (27)

  1. Mnogo negativnih i veoma negativnih komentara na racun doticnog 'gospodina' ... Sta raditi, kako postupiti sa njim? Srbi se vode kao inatan narod...ponekad gostoljubiv. Ja cu ga (ako ga ikada vidim) pozvati na kafu, platiti mu pice ili sta hoce vec, mozda i 10 cevapa, zasto da ne? Pa nek ide posle gde god zeli - nek psuje, kudi i pljuje na Srbiju i njene gradjane... Neka, nista strasno - nece Srbija umreti ni propasti zbog njega i takvih kao on...nikad!

    Odgovori
  2. Ne postoji meksicki, kanadski,hrvatski, austrijski, svajcarski, bosnjacki ili brazilski jezik. Novi gospodar stize. Za sada samo posmatra i pamti. Sreca pa se kreteni sami eksponiraju.

    Odgovori

Ostavite komentar