“Moja devojčica je bila na kauču a on je govorio ZLE stvari”: Žena (24) zatekla dečka u užasnom prizoru

Ona je istakla da bi njen dečko svaki put kad dođe kod nje u kuću, bio neprijatejski nastrojen prema Mili, i da je jednostavno ignorisao, ali to nije shvatila tako ozbiljno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svako ko poseduje kućnog ljubimca reći će vam da je u pitanju daleko više od „kućnog ljubimca“ – da je član porodice, pa bi svako ko vam uđe u život ili u dom trebalo da se prema njemu ponaša kako dolikuje.

Međutim, jedna žena se našla u neverovatno teškoj situaciji, nakon što se uselila sa dečkom koji mrzi mačke. Verovatno možete da pogodite kuda ide ova priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, žena koja je podelila sa javnošću svoju priču, poseduje mačku koja se zove “Mili”, a opisuje je kao svoju devojčicu. Ova 24-godišnjakinja je znala da njen dečko preferira pse, ali nije imala pojma da će mu prisustvo mačke izazvati takav problem.

– Kada smo moj dečko i ja počeli da se zabavljamo, našalio se da ću, ako ikada budemo živeli zajedno, morati da se„ otarasim mačke “, koju sam tada odbacila – objasnila je ona na Reditu.

Ona je istakla da bi njen dečko svaki put kad dođe kod nje u kuću, bio neprijatejski nastrojen prema Mili, i da je jednostavno ignorisao, ali to nije shvatila tako ozbiljno.

– Kada smo počeli ozbiljnije da pričamo o zajedničkom životu, pitao me je da li sam razmišljala kako da se otarasim mačke, jer mu se ne sviđa ideja života sa njom. Prvo sam se nasmejala, a potom shvatila da je ipak ozbiljan – rekla je ona i opisala kako je reagovala:

– Rekla sam mu da se ni pod kojim uslovima neću otarasiti svoje mačke. Osećala sam se krivom što nisam bila voljna da pravim kompromise, ali on je to zaista dobro prihvatio i uverio me da će preći preko toga ako mi je toliko važna .

I, tako su počeli da žive zajedno on, ona i njena mačka.

Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

Sve je bilo u redu, do jednog vikenda, kada je ušla u kuću i zatekla šta je zatekla.

– Mili je bila na kauču i čula sam ga kako odlazi u sobu i odahne. Pre nego što sam se javila da sam stigla, čula sam ga kako joj govori: “Tako si bezvredna!”. To me je užasnulo, jer ga nikada nisam čula da govori sa takvom zluradošću. Zvučao je kao druga osoba. Bilo je tako hladno i neprijateljski da sam se uspaničila i pojurila tamo da vidim kako gleda Millie.

Potpuno izbezumljena zbog onoga što je upravo čula, žena je pojurila u dnevnu sobu i zgrabila mačku, dok je vikala na svog dečka i rekla mu da odmah izađe iz stana.

-Izgledao je tako zapanjeno i počeo je da se raspravlja, a ja sam mu samo rekla da ode.

Odmah sam počela da jecam i držim Mili. Tresla sam se i bila uznemirena, i samo sam je mazila. Mili me je donekle smirila, a dečko je potom poslao poruku i pitao me da li može da se vrati, što sam mu i dozvolila.

Kad se dečko vratio, stavila je Mili u spavaću sobu kako bi razgovarali o onome što se dogodilo.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar