Marinikina promoterka traži još SRPSKIH GLAVA: Nataša Kandić traži da se izruči Svetozar Kosorić (FOTO)

Nataša Kandić je više puta izjavljivala da je najveća politička nada u Srbiji Marinika Tepić i da njoj najviše veruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić, koja podržava Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i navija da ona postane lider Srbije, zahteva da se Srbi izručuju Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj zbog navodnih ratnih zločina na području bivše Jugoslavije.

Naime, ona je podelila fotografiju bivšeg pripadnika Vojske Republike Srpske Svetozara Kosorića, za koga je navela da je optužen za genocid u Srebrenici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mirno živi u Beogradu, u naselju Jajinci. Njegova ćerka novinaru je rekla “nije on begunac, on je državljanin Srbije”. To je taj “srpski svet” o kojem govori ministar Vulin – ujedinjeni da štitimo srpske zločince. Ne pristajemo – napisala je Kandić.

Inače, Nataša Kandić je više puta izjavljivala da je najveća politička nada u Srbiji Marinika Tepić i da njoj najviše veruje.

Foto: Twitter/Pritnscreen

Podsetimo da je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. Očigledno je da njih dve imaju zajedničku crtu – da se Srbi proglase za genocidne!

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Zar su ove dve još na sceni? Mislio sam da se oni bave pametnijim poslom,pletu vunene čarape za zimu. Toliki im IQ.

    Odgovori

Ostavite komentar