Ana u Budvi upoznala MISTERIOZNOG čoveka, a sad je APELOVALA na sve: “Imao je sedu kosu i bradu” (FOTO)

Ova dama nije odustala od svoje morske simpatije i barem što se tiče nje, priča se tu nije završila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Žena po imenu Ana je odlučila da ovo leto provede na crnogorskom primorju, i to ni manje ni više nego u centru svih zbivanja – u Budvi. Složićete se da su gužva, izlasci i vesela omladina bili više nego dobre okolnosti da Ana “naleti” na gospodina koji je ukrao njeno srce.

Naime, ova dama nije odustala od svoje morske simpatije, i barem što se tiče nje, priča se tu nije završila. Ona je na društvenim mrežama podelila oglas u kojem je naznačila da traga za svojim “gospodinom savršenim”:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Opera traži svog sagovornika – duhovitog čoveka 40-55 godina.

Da li je moguće pronaći nekog preko društvenih mreža, a da mu ne znate ime? Na Zapadu je kao dobar dan pronaći nekog online, a da čak niste ni progovorili sa tom osobom. Postoje grupe, aplikacije i oglasi tipa: “Pogledali smo se na kasi u Starbaksu, u prevozu tad i tad…”

Znači ljudi ni ne progovore, pa se nadju preko društvenih mreža. Zato mislim da možda ima šanse da pronadjem svog sagovornika. Samo treba oglas da stigne do njega.

Petka 25.juna u Budvi sam ćaskala sa jednim crnim, visokim gospodinom (40-55 godina sa rancem, crn malo sivaksta/seda kosa, obučen u crnom, mala bradica tj. neobrijan) dok je naručivao kafu za poneti u 22h kod jednog lokala pizza na parče u Starom Gradu.

Ako si ćaskao sa ‘operskom/ horskom’ pevačicom, javi mi se u inbox, htela bih nešto da te pitam i da nastavimo razgovor o geografiji ( Bg, Fr…).

Ili ako vam je neki prijatelj bio tad u Budvi, ima tako 40-55 godina, duhovit, šarmantan, opušten, znam da opis ne pomaže mnogo ali pitajte ga molim Vas je li kojim slučajem upoznao neku devojku sa operskim glasom.

Meni se uvek dese najneverovatnije stvari tako da iako deluje nemoguće, vredi pokušati jer ipak je 21. vek i verujem da cu kad-tad pronaći svog sagovornika. Nemam šta da izgubim.
Hvala onima koji dele moju objavu – napisala je ona.

Da li se ovaj zavodnik pronašao, nismo sigurni, ali se nadamo da će Anina ljubavna priča imati srećan kraj.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar