Jezivi detalji SILOVANJA u bunkeru strave: Belivukovi navijači se NAJMONSTUOZNIJE iživljavali nad Ilijom

Pretili su nožem da će ga ubiti, tukli rukama i nogama, velikim i malim drškama od sekira i drvenim bilijarskim štapom, koji su mu gurali u analni otvor, zbog čega je zadobio teške povrede. Na kraju ga je silovao i Aleksa Šejić (21)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Zloglasna grupa Veljka Belivuka – Velje Nevolje (35) otela je i silovala u avgustu prošle godine Iliju S. iz Kostolca pošto su sumnjali da ih cinkari suparničkoj ekipi “Alkatraz”.

Mladića su tri dana držali u svom bunkeru na Stadionu Partizana ispod južne tribine i silovali ga bilijarskim štapom, a na kraju ga je na seksualni odnos primorao i optuženi Aleksa Šejić (21), konobar iz Vladičinog Hana. U zlostavljanju je, kako se navodi u optužnici, prednjačio sedamnaestogodišnji maloletnik, kojem će se suditi pred sudom za maloletnike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Okrivljeni Aleksa Šejić, Mijat Simeunović (21) iz Ugrinovaca i Miloš Lukić Selak (21) iz Odžaka, student arapskog jezika na Filološkom fakultetu, 8. avgusta prošle godine videli su Iliju S. ispred restorana na južnoj strani stadiona sa telefonom u ruci, pa su ga na silu uvukli u zatvorenu baštu restorana.

DRŽALI GA ZAKLJUČANOG TRI DANA

– Udarali su ga rukama i nogama po telu, zahtevajući da im kaže zašto snima njihov prostor, ko ga je poslao da ih prati i snima i tražili su mu da im preda mobilni telefon. Kada su videli sadržaj telefona, optužili su ga da je cinkaroš, pa su o tome odmah obavestili Belivuka i Marka Miljkovića Mareta. Oni su naredili da ga na silu zadrže u restoranu ispod južne tribine, gde su ga držali zaključanog tri dana, tokom kojih su se Belivuk, Marko Miljković, Srđan Lalić, Milovan Tadić Miksa, Vladimir Grek, Aleksandar Vučeljić, Filip Ivanovski, Aleksa Šejić, kao i Mijat Simeunović, Miloš Lukić Selak i maloletni (17) naizmenično iživljavali, dok su Iliji S. ruke i noge bile oblepljene izolir-trakom i vezane lisicama. Pretili su nožem da će ga ubiti, prisilili su ga da skine odeću, tukli rukama i nogama, velikim i malim drškama od sekira i drvenim bilijarskim štapom, koji su mu gurali u analni otvor, zbog čega je zadobio teške povrede, zahtevajući da im kaže ko ga je poslao da ih prati i snima, kome je javljao njihovo kretanje i kome “namešta” Belivuka i Miljkovića. U toku druge noći, Šejić ga je silovao. Trećeg dana su ga pustili, a Belivuk i Miljković su mu rekli da se ne pojavljuje više u Beogradu jer će ga u protivnom ubiti – piše u optužnici.

Piše: Danica Ćuruvija

OSTATAK OVE VESTI I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 23. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar