Svi je pamte po ZANOSNOM telu u belom bikiniju: Prva BONDOVA devojka danas izgleda ovako (FOTO)

Švajcarska glumica Ursula Andres je bila seks simbol tokom šezdesetih godina, a najpoznatija ulozi prve Bond devojke u filmu "Doktor No"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/HAMMER

Rođena je 1936. godine, otac joj je bio Nemac, a majka Švajcarskinja. Govori tečno nemački, engleski, italijanski i francuski jezik, a počela je karijeru kao model u Rimu, da bi kasnije glumila u nekoliko italijanskih filmova.

Njena najpoznatija uloga je Honi Rajder, prve Bondove devojke, a scena u belom bikiniju sa kaišem ostala je zapamćena za sva vremena: “Bio je to veliki trenutak za mene. Mislim da je taj jednostavni bikini napravio potpunu promenu u mojoj karijeri i doveo me do velikog uspeha. Dobila sam potuno nezavisnost i život mi se skroz promenio”, govorila je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova uloga joj je otvorila put u filmskoj industriji i glumila je u ostvarenjima, kao što su “Zabava u Akapulku”, “Kazino Rojal”, “Crveno sunce”: “Nakon što sam bila prva Bondova devojka, imala sam ponudu za ponudom i mogla sam da biram uloge koje su bile prisutne”.


Takođe, Ursula se slikala 1965. godine za magazin “Plejboj”. Bila je udata za glumca i režisera Džona Dereka, ali brak se raspao nakon što je ona imala aferu sa glumcem Žanom-Polom Belmondom za koga je govorila “da je ljubav njenog života”. Mediji su je dovodili u vezu sa Šonom Konerijem, Marlon Brandom, Hulijom Inglesijasom, a sa glumcem Harijem Hemlinom ima sina Dimitria.

Foto: Profimedia

Magazin Empire ju je proglasio jednom od 100 najseksepilnijih zvezda u filmskoj istoriji, a od d strane obožavatelja Džejms Bonda izabrana je za najbolju Bondovu devojku. Poznato je da je Ursula 2017. prodala nekretnine u Los Anđelesu i kupila stan u Rimu i kuću u malom mestu u Švajcarskoj “da bi bila bliža rodbini”.


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar